fbpx Skip to main content

Het jaar 2019 sluiten we af met een feestelijke noot. Samen hebben wij hard gewerkt aan mooie resultaten. Wij staan te popelen om volgend jaar nóg grotere successen te boeken, intensiever samen te werken en nieuwe kansen te ontdekken.

We staan aan de vooravond van nieuwe technologieën zoals augmented reality, voice search, machine learning en de groeiende macht van marketplaces als Amazon en Bol.com. Ondertussen werken wij al aan de eerste AR- en voice applicaties voor onze klanten.

We bedanken de deelnemers van Tosti Thursday voor hun deelname. In 2019 hebben we voor Stichting Return €1025,- mogen ophalen. Het goede doel van Tosti Thursday in 2020 staat in het teken van Stichting Leergeld. Hierdoor komt iedereen aan leren toe. Jij leert tijdens de Tosti Thursday de nieuwste online marketingtechnieken en dankzij jouw gift krijgen minderbedeelde kinderen uit Parkstad nieuwe kansen om deel te nemen aan schoolse en vrijetijdsactiviteiten.

In plaats van nóg een fles wijn of nóg een kerstpakket, doneren we het geld voor onze relatiegeschenken t.w.v. €1000,- dit jaar aan Stichting Leergeld.

Terugkijkend op afgelopen jaar kunnen we wel stellen dat het een mooi jaar is geweest, vol leermomenten en een tikkeltje humor. We willen jou dan ook graag bedanken voor het vertrouwen in ons.

Tosti Thursday

Ontdek hier de mooie resultaten van het afgelopen jaar: