fbpx Skip to main content

Online marketing traineeship

Waar zie jij jezelf over een half jaar? Pure Minds biedt de mogelijkheid om met een digital marketing traineeship je toekomstige carrière in een versnelling te zetten. Na het succesvol afronden van de traineeship kun je zelfstandig SEAsocial– en e-mail campagnes opzetten, beheren en optimaliseren en streef je naar de beste SEO-resultaten. Iets voor jou?

Ben jij de trainee die wij zoeken?

Solliciteer nu via mail

Wie zijn wij?

Pure Minds is een online marketing bureau gevestigd in Heerlen, Limburg. Met een datagedreven aanpak realiseren wij groei bij onze klanten. Wij zijn daarbij een actief onderdeel van de organisatie van onze klant.

“Wanneer onze klanten groeien, groeien wij ook”

Ons team zet zich iedere dag weer in om samen met de klant het optimale resultaat te behalen. Dit doen we door ons in te leven in hun business en dat te vertalen naar een goede strategie en uitvoering. Wij wachten niet op de volgende opdracht, maar zijn gedreven om onze klanten écht te helpen naar de volgende stap voor hun bedrijf.

In teamverband werken wij aan verschillende projecten voor een heel divers klantenportfolio; van timmerman tot wereldberoemde artiest!

Wie ben jij?

Je bent van nature nieuwsgierig. Fouten bestaan niet; met trial en error word je elke keer een beetje wijzer. Komt er een vraagstuk op jouw pad? Met jouw probleemoplossend vermogen ga je zelf op zoek naar het antwoord. Uiteraard ben je niet bang om de juiste vragen te stellen aan je collega’s. Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel om op eigen kracht je doelstellingen te halen; je bent niet het afwachtende type. Je hebt oog voor detail en bent communicatief vaardig.

Verder beschik je over de volgende kenmerken:

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Goede beheersing van de Engelse taal

Hoe ziet jouw (maan)dag als digital marketing trainee eruit?

Pure Minds online marketing Icon

08:30

Koffie! Dat is onze brandstof… Samen lopen we naar het koffiezetapparaat waar we onze weekendverhalen met elkaar delen. De dag begint met een wekelijkse stand-up waar we elkaar op de hoogte brengen van highlights uit onze projecten en eventueel om hulp vragen.

Pure Minds online marketing Icon

09:30

Je pakt je persoonlijke planning erbij en gaat kijken wat jij vandaag gaat leren. Je kijkt mee, je voert uit en je leert steeds meer facetten van online marketing zelf uit te voeren.

Pure Minds online marketing Icon

12:00

De een neemt een boterham mee, de ander staat fanatiek spek met ei te bakken… Als we onze lunch op hebben gaan liefhebbers een wandeling maken met de kantoorhond.

Pure Minds online marketing Icon

13:00

Er zijn e-mails binnengekomen van klanten. Sommige behandel je meteen, andere plan je in voor later. Straks hebben we namelijk een belangrijke meeting dus we moeten nog even het een en ander voorbereiden. Goede communicatie met de klant over onze resultaten en de weg daarnaartoe vinden wij namelijk erg belangrijk.

Pure Minds online marketing Icon

15:30

De meeting ging goed en er zijn weer een aantal nieuwe werkzaamheden uitgekomen. Samen met de projectmanager bekijk je welke werkzaamheden jij al op kunt pakken en je gaat er meteen mee aan de slag.

Oeps! Het is alweer 17:00 uur… Dat vliegt voorbij!

Wat bieden wij aan online marketing trainees?

Met een traineeship van 6 maanden krijg je de mogelijkheid om alle facetten binnen online marketing eigen te maken. Je krijgt daarbij goede begeleiding. Zo kom je er vanzelf achter waar je goed in bent en bij welke projecten jij je het meest thuis voelt. Jouw ideeën zijn meer dan welkom. Deze mag je ook zelf uitvoeren.

Je kunt rekenen op een baan waar geen dag hetzelfde is. Dankzij ons brede dienstenaanbod kun je jouw theoretische kennis direct in de praktijk toetsen. Je maakt kennis met verschillende online marketing tools. Met een afgeronde traineeship op zak heb je een voorsprong op de 100 andere afgestudeerden die solliciteren op jouw droombaan. Die droombaan heb je misschien al in de pocket… Als je jouw traineeship succesvol afrondt!

Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een gezellige werksfeer, waarin een informele omgangsvorm en het delen van kennis centraal staat
 • Ruimte voor creativiteit, experimenteren en eigen initiatief
 • Een hecht en enthousiast team
 • Maandelijkse Pure Mind Day, waar we gezamenlijk kijken hoe we beter kunnen worden
 • Bij bewezen geschiktheid kun je rekenen op baangarantie
 • Flexibele werktijden tussen 07:30 uur en 18:00 uur

Wat zeggen de trainees zelf?

In maart 2021 is ons traineeship gestart. Wat wij voor ogen hadden was 6 maanden keihard leren, meekijken, opdrachten uitvoeren en uiteindelijk zelfstandig de werkzaamheden plannen. Eerlijk is eerlijk, keihard werken is het. MAAR Pure Minds maakt haar beloftes waar! 

 • Een top team dat graag hun kennis en ervaring deelt en daar altijd de tijd voor neemt.
 • Een volledig uitgedacht leertraject waar achtereenvolgens alle facetten van online marketing aan bod komen.
 • Ervaring, ervaring, ervaring (need to say more??)
 • Een luchtige sfeer waar tussen het harde werken door genoeg tijd is voor een kop koffie, flauwekul en leuke gesprekken.

Je begrijpt al dat wij ontzettend blij zijn dat we deze kans hebben gekregen en dat we na 3 maanden nog dik tevreden zijn. De leercurve zet door, de ervaring stroomt binnen en we hebben het gewoon naar onze zin. 🤷‍♀️

Ben je benieuwd hoe onze eerste 6 weken waren? Lees dan onze blog!

Reni, Dovile en Kiri

Iets voor jou?

Ben jij geïnteresseerd en klaar om carrière te maken binnen de online marketing?Solliciteer dan nu! Mail je cv en motivatie naar werken@pureminds.nl.

Pure Minds samen naar resultaat