fbpx Skip to main content

Social Content & Advertising

Meer weten?

Kun jij je een online strategie voorstellen zonder social media? Wij ook niet! Social media, betaald of organisch, is ideaal om op een laagdrempelige manier in contact te komen met bestaande klanten én potentiële nieuwe klanten. Je kunt social media inzetten in iedere fase van de customer journey. Werk aan je naamsbekendheid, genereer meer websitebezoekers of verleid mensen tot een directe aankoop. Met de juiste strategie heb je ook nog eens fans voor het leven. Wil je meer bereik, meer omzet en meer fans? Laten we eens bekijken hoe we social media kunnen inzetten voor jouw bedrijf.

Social Media in het kort

Simpelweg een advertentie pushen, volgers kopen of wat posts plaatsen? Dat levert verreweg in de meeste gevallen niet veel op. Social media is namelijk een cocktail party. Op een cocktail party praat je niet alleen over jezelf, maar je praat mét degene die tegenover je staat. Van nature probeer je onderwerpen aan te dragen die waarschijnlijk interessant zijn. Heb je raakvlakken? Dan wordt het een leuk gesprek. Bij social media is dat niet anders. Dat betekent dat je een goed beeld moet hebben van je doelgroep.

Social media platformen hanteren daarbij een algoritme om te bepalen welke posts en advertenties relevant zijn voor gebruikers en welke niet. Dat doen ze met behulp van verschillende factoren, zoals het aantal reacties of de tijd die een gebruiker aan een post besteedt.
In onze social media strategie nemen wij al deze elementen mee. Zo zorgen we er samen voor dat jij je doelstellingen behaalt.

Maak kennis met onze aanpak

Onze aanpak verschilt natuurlijk per doelstelling en het type kanaal dat we inzetten. Allereerst gaan we met jou in gesprek over de doelstellingen die jij met social media wilt behalen. Vervolgens doen we een grondige analyse van je huidige volgers en de typen klanten die je wilt bereiken.
Op basis van deze informatie bepalen we samen de rest van je strategie:

  • Welke kanalen zetten we in?
  • Welke campagne-types passen het beste bij de doelgroep?
  • Maken we posts en/of advertenties?
  • Welke content gaan we maken?
  • Welke KPI’s kunnen we aan social media prestaties hangen om de doelstelling te bereiken?

Social Content & Advertising in de marketingfunnel

Onze Social-specialisten ontzorgen je volledig op het gebied van social content & advertising. Wij zien het grote plaatje en weten exact wat te doen. We denken met je mee en gaan regelmatig met je in gesprek om nieuwe kansen te ontdekken.

Wij zorgen voor maximale zichtbaarheid door jouw boodschap over meerdere kanalen te verspreiden volgens een slimme online strategie. Zo blijf je on top of mind bij je doelgroep en krijg je trouwe klanten. Om dit overzichtelijk te maken gebruiken wij het See-Think-Do-Care model van Google. De inzet van content & advertising op Social Media kunnen op verschillende manieren een rol vervullen in de customer journey van je klanten. In iedere fase kan dit aspect van online marketing waardevol zijn. De boodschap en benadering passen wij aan op basis van de intentie van je klant per fase.

Hoe we jouw online strategie vormgeven? Dat hangt helemaal af van je doelstelling en aan de klantreis die jouw doelgroep aflegt. Daarom is geen enkele strategie hetzelfde. Benieuwd hoe wij een online strategie creëren? Lees hier verder of neem direct contact met ons op!

De onderdelen van Social Content & Advertising

Nergens zijn de targetingmogelijkheden zo uitgebreid als bij Facebook en Instagram Advertenties. Wij maken en beheren jouw advertenties volgens een gegronde strategie.

Maak ambassadeurs van je volgers en medewerkers met een krachtige social media strategie. Wij maken overtuigende, visueel aantrekkelijke content.

Een social media kanaal of een zoekmachine? Pinterest is een beetje van beide… Inspireer je volgers en maak ze fan van jouw producten.

Met LinkedIn advertenties kun je heel specifiek mensen op de B2B markt bereiken. Met de juiste strategie kan LinkedIn veel voor jouw bedrijf betekenen.

Meer weten?

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@pureminds.nl of bel naar +31 45 369 0530

Neem contact met ons op
Pure Minds samen naar resultaat