fbpx Skip to main content

Snapchat advertising

Meer weten?

Met meer dan 3 miljoen leden en 2 miljoen dagelijkse gebruikers is Snapchat een ideale app om een specifieke doelgroep te bereiken en je social media campagnes uit te rollen. Adverteren op Snapchat biedt talloze mogelijkheden om op een korte en effectieve manier je doelgroep aan te spreken. Door middel van korte foto’s, video’s en animaties kun je aandacht trekken van Snapchat gebruikers. De content die je deelt moet vooral leuk, luchtig en toegankelijk zijn om te zien.

Mogelijkheden van Snapchat

Advertenties op Snapchat, ook wel Snapchat ads genoemd, kunnen variëren in ad formats zoals video ads, collection ads en reclame ads. Nu zou je kunnen denken waarom Snapchat? Met Snapchat advertising kan specifiek gericht worden op locatie, demografie, interesses en apparaten. Daarnaast wordt Snapchat dagelijks veel gebruikt waardoor je bereik vergroot kan worden en je top-of-mind blijft, vooral bij de doelgroep 20 tot 39 jarigen. Ook moet je ervoor zorgen dat je bericht duidelijk, kort en to-the-point is aangezien je bericht maar 10 seconde mag duren. De voordelen van Snapchat campagnes zijn dat je brand awareness creëert maar ook dat je meer traffic naar je website genereert. Daarnaast kun je vertrouwen opbouwen bij jouw doelgroep zodat ze in de toekomst nog eens terug komen.

Onze aanpak: adverteren via Snapchat

Een goede marketingstrategie is volgens ons gebaseerd op de juiste kennis over de doelgroep. Zo benutten we alle targeting mogelijkheden en kunnen we relevante advertenties maken. Daarom maken we eerst een analyse van jouw doelgroep. Op basis daarvan maken we gerichte content en zetten Snapchat campagnes op. Verder beheren we je Snapchat campagnes, zorgen voor structurele aanpassingen om de doelgroep beter en beter te bereiken en sturen aan op maximaal rendement. Zo halen we alles uit je advertentiebudget.

Snapchat in de marketingfunnel

Onze social media specialisten ontzorgen je volledig op het gebied van Snapchat advertising. We denken met je mee en kijken regelmatig samen met jou naar nieuwe kansen die ontdekt worden.

Wij zorgen voor maximale zichtbaarheid door je boodschap via Snapchat te verspreiden volgens een slimme online strategie. Zo blijf je on top mind bij je doelgroep en krijg je trouwe klanten. Om dit overzichtelijk te maken gebruiken wij het See-Think-Do-Care model van Google. De inzet van Snapchat advertenties kan op verschillende manieren een rol vervullen in de customer journey van je klanten.

Je kunt Snapchat advertising inzetten voor doelstellingen als:

  • Branding / Naamsbekendheid – See-fase
  • Nieuwe producten of diensten onder de aandacht brengen – See- fase en Think-fase
  • Websitebezoekers – Think-fase en Do-fase
  • Engagement – Think-fase
  • Appbezoekers – Think-fase en Do-fase
  • Aankopen stimuleren – Do-fase
  • Leadgeneratie – Do-fase
  • App installaties – Do-fase
  • Remarketing – Do-fase
  • Lokale winkel bezoeken – Think-fase en Do-fase

Hoe we jouw online strategie vormgeven? Dat hangt helemaal af van je doelstelling en aan de klantreis die je doelgroep aflegt. Daarom is geen enkele strategie hetzelfde. Benieuwd hoe wij een online strategie creëren? Neem direct contact met ons op!

De onderdelen van Social content & Advertising

Nergens zijn de targetingmogelijkheden zo uitgebreid als bij Facebook en Instagram Advertenties. Wij maken en beheren jouw advertenties volgens een gegronde strategie.

Maak ambassadeurs van je volgers en medewerkers met een krachtige social media strategie. Wij maken overtuigende, visueel aantrekkelijke content.

Met LinkedIn advertenties kun je heel specifiek mensen op de B2B markt bereiken. Met de juiste strategie kan LinkedIn veel voor jouw bedrijf betekenen.

Pinterest is niet zomaar een social media kanaal. Pinterest is het enige social media kanaal dat ook fungeert als zoekmachine. Wij pinnen, adverteren en zetten jouw bedrijf in de spotlight.

Meer weten?

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@pureminds.nl of bel naar +31 45 369 0530

Neem contact met ons op
Pure Minds samen naar resultaat