fbpx Skip to main content

Duurzaam groeien met slimme en begrijpbare Search Engine Advertising

Search Engine Advertising (SEA)

Wil je Search Engine Advertising (SEA) volledig uitbesteden, ben je op zoek naar een ander bureau voor je SEA campagnes of zoek je een strategisch sparringpartner voor je SEA kanaal? Dan is het belangrijk dat je meteen een goed en vertrouwd gevoel krijgt bij het SEA bureau en vooral bij de mensen waarmee je gaat samenwerken. Die mensen beheren immers jouw SEA budget of denken met je mee om dit zo goed mogelijk in te zetten. 

Neem contact met ons op

Waarom Pure Minds jouw ideale SEA partner is?

 • 10+ jaar online marketing ervaring
 • Streven naar online groei met grip op de kosten
 • Voor elk budget een winnende SEA strategie
 • We voelen ons onderdeel van jouw organisatie
 • Realtime inzicht & controle over de performance
 • Datadriven beslissingen op alle niveaus

Jouw SEA kanaal laten groeien met grip op de kosten?

Pure Minds wil natuurlijk heel graag jouw SEA partner zijn en wij vinden het belangrijk om dit via een duidelijke werkwijze aan te pakken, zodat je continu weet waar je aan toe bent. Groeien met grip op de kosten is hetgeen we nastreven. Deze werkwijze mag je in grote lijnen van ons verwachten:

Pure Minds online marketing Icon

1. Analyse huidige situatie

Zet je SEA nog niet in? Dan is ons doel om zo snel mogelijk een SEA account live te zetten dat de basis voor duurzame online groei vormt. Zet je SEA reeds in? Dan is dit een cruciale fase die een 2-tal stappen bevat:

 1. Eerst inventariseren we jouw huidige SEA infrastructuur om te checken wat goed gaat én waar wij groeikansen zien voor jouw SEA kanaal
 2. De resultaten van deze audit bespreken we samen en tevens laten we jou uitgebreid aan het woord. Wij zijn immers SEA specialisten, maar jij kent jouw organisatie en markt veel beter dan wij. Deze informatie is voor ons onmisbaar om duurzame groei via jouw SEA kanaal te bewerkstelligen en de geformuleerde doelstellingen te behalen.
Pure Minds online marketing Icon

2. Fix the basics

Ons streven is om te werken vanuit een goede accountstructuur, omdat draaien aan de juiste knoppen dan veel efficiënter en effectiever is.

Tevens zullen we op basis van jouw doelstellingen bepalen welke campagnetypes ingezet worden: Performance Max, Search, Shopping, Display, YouTube en/of Remarketing. Wij kijken heel gericht naar de meest geschikte campagnetypes voor jouw business i.p.v. louter best-practices te kopiëren.

Kortom de accountstructuur bepaalt in grote lijnen het succes van jouw SEA kanaal en ons streven is om dit optimaal neer te zetten specifiek voor jouw business.

Pure Minds online marketing Icon

3. Let the game begin

SEA is een dynamisch kanaal dat een groot aandeel in jouw online business kan hebben. Als de basics kloppen dan kan het spel beginnen.

Onze gereedschapskist is gevuld met kennis, tools, slimme strategieën en vooral heel veel enthousiasme en passie voor ons vakgebied waardoor we continu het beste uit jouw SEA kanaal willen halen. Wanneer jij de kennis van jouw organisatie, producten/diensten en markt inbrengt, worden we samen een winnend SEA team.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Dan drinken we graag eens een kopje koffie om nader in te zoomen op jouw business en te kijken op welke manier Pure Minds waarde kan toevoegen via Search Engine Advertising. Geheel vrijblijvend uiteraard. Daag jij ons uit?

Neem contact met ons op

Deze bedrijven gingen je o.a. voor:

Neem contact met ons op

Sparren over SEA?

“Google Ads is een zeer effectief kanaal om je marketingdoelen te bereiken, of het nu gaat om zichtbaarheid, leadgeneratie of online verkopen. Wil je starten met SEA of je campagnes naar een hoger niveau tillen? De SEA specialisten van Pure Minds helpen je graag verder.”

Christel RuijgrokTeamlead SEA & Online Marketeer bij Pure Minds

Gecertificeerde SEA specialisten

Google Ads uitbesteden? Wij zijn de gecertificeerde Google Partner om jouw organisatie verder te laten groeien. Al onze specialisten zijn Google Ads Certified. Dit betekent zij alle kneepjes van het vak kennen en optimaal resultaat kunnen behalen met behulp van Google Ads.

Maak kennis met ons team >
Pure Minds samen naar resultaat

Meer weten?

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@pureminds.nl of bel naar +31 45 369 0530

Neem contact met ons op >

Waarom Pure Minds?

 • 10+ jaar online marketing ervaring
 • Streven naar online groei met grip op de kosten
 • Voor elk budget een winnende SEA strategie
 • We voelen ons onderdeel van jouw organisatie
 • Realtime inzicht & controle over de performance
 • Datadriven beslissingen op alle niveaus

De onderdelen van SEA

Performance Max

Bereik jouw doelgroep via dit slimme, cross platform advertentietype van Google. Performance Max zorgt voor maximale zichtbaarheid bij jouw doelgroep.

Zoekadvertenties

Wil je mensen bereiken op het moment dat ze op zoek zijn naar jouw product of dienst? Dat kan met zoekadvertenties in Google en Bing

Display advertenties

Met oogstrelende banners brengen wij boodschap onder de aandacht. Display Advertising is praktisch onmisbaar in je marketingmix.

YouTube advertenties

Meer naamsbekendheid, leads en omzet met Youtube advertenties? Youtube heeft meer voor je in petto dan je denkt…

Google Shopping

Met Google Shopping tonen wij jouw producten in de zoekresultaten naar aanleiding van een gerichte zoekopdracht in Google

SEA Audit

Ben je benieuwd of jij alles uit je campagnes haalt? Ontvang dan nu gratis onze SEA Audit en haal alles uit je budget