fbpx Skip to main content

E-mail

Waarom Pure Minds?

  • Open, eerlijk en professioneel
  • 95% tevreden tot uiterst tevreden opdrachtgevers
  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • Gecertificeerde specialisten
  • Google Partner Agency

E-mail marketing & Marketing Automation

E-mail marketing en marketing automation zijn bekende begrippen die allebei een belangrijke plek hebben in de marketing funnel.

Met de juiste strategie kun je beide heel gericht inzetten om persoonlijke en specifieke informatie te versturen. Of het nu gaat om leadgeneratie, retentie of het binden van bestaande klanten aan jouw merk.

See-Think-Do-Care

E-mail marketing in het kort

Met e-mail marketing gebruik je e-mail om informatie te sturen naar een groep contacten die op een of meerdere verzendlijsten staan. In de meeste gevallen werkt het namelijk niet om één generieke e-mail naar je hele database te sturen. Je mail is dan slechts relevant voor een klein deel van de ontvangers.

Met een goede kennis op basis van data en klantprofielen, zorgt deze aanpak voor een hogere attentiewaarde. Waarom wil een (potentiële) klant door jouw bedrijf worden gemaild? Dat is de hoofdvraag waar een goede email strategie op wordt gebaseerd. Op basis van die strategie kun je helder en transparant communiceren, iemand helpen met nuttige informatie of de juiste producten aanbieden. Hoe beter een (potentiële) klant jouw service ervaart, hoe dichter je bent bij de gewenste conversie.

Meer informatie over groeien met e-mailmarketing

Marketing automation in het kort

Met marketing Automation kun je op basis van een interactie, individuele personen via geautomatiseerde berichten benaderen. Veelal worden deze berichten via e-mail verstuurd.

Via een marketing automation tool bereik je op die manier nieuwe leads en bestaande klanten in alle fases van hun customer journey. Van acquisitie tot betrokkenheid. Via e-mailmarketing automation verzend je automatische berichten op het juiste moment naar het juiste publiek. Als je dit slim aanpakt, zal het jouw omzet een boost kunnen geven of zorgen voor meer gekwalificeerde leads.

Marketing automation is niet alleen geschikt voor B2B bedrijven. Ook voor webshops en B2C bedrijven is het uitermate geschikt om prospects naar lifetime customers te converteren.

Meer informatie over groeien met marketing automation

Meer weten?

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@pureminds.nl of bel naar +31 45 369 0530

Neem contact met ons op
Pure Minds samen naar resultaat