fbpx Skip to main content

Youtube advertenties

Meer weten?

Met YouTube Ads kun je potentiële klanten bereiken en hen aansporen actie te ondernemen als ze naar video’s op YouTube kijken of zoeken. Dagelijks zijn er 1,5 miljard ingelogde gebruikers actief op YouTube. Gemiddeld kijken die gebruikers meer dan een uur per dag naar video’s op YouTube via hun mobiele apparaten. Ondertussen is YouTube de op een na grootste zoekmachine ter wereld. Met zulke prestaties en gebruikersaantallen zijn er dus veel doelgroepen vertegenwoordigd op het platform. YouTube Ads biedt dan ook een perfecte kans om een grote doelgroep te bereiken, en dat op een vrij nauwkeurige manier. Als gecertificeerde Google partner kunnen wij jou helpen met het bereiken van potentiële klanten via YouTube advertenties.

Maak kennis met onze YouTube ads aanpak

Als potentiële klanten niet van je bestaan weten kun je nooit resultaat realiseren. Met YouTube Ads kun je een enorm publiek vrij goedkoop bereiken en hen bekend maken met jouw merk, producten of diensten. Als ze eenmaal van je bestaan afweten kan je ze overtuigen om over te gaan tot aankoop. Wij ontzorgen je hierin volledig. We onderzoeken je markt en kijken welke advertenties het beste bij je doelstelling past.

Onze aanpak:

  • We onderzoeken waar de interesses van interessante doelgroepen liggen.
  • Vervolgens zetten complete campagnes op met strakke targeting.
  • We testen, monitoren en onderhouden de advertentiecampagnes.
  • Ten slotte analyseren we de resultaten, signaleren kansen en koppelen deze terug.

Op deze manier werken we campagnes tot in de puntjes uit en gaan we voor een optimaal resultaat. Samen bespreken we jouw doelstellingen en vertalen deze naar effectieve YouTube campagnes. We houden je op de hoogte van de resultaten via onze rapportages en reflecteren samen op de doelstelling. Zo weet jij altijd wat er gebeurt in de campagnes en kun je het resultaat realtime bekijken.

Wat is er mogelijk met Youtube Ads

Je kunt YouTube Ads inzetten voor verschillende doelen. Denk hierbij niet alleen aan het vergroten van product- en merkoverweging, maar ook aan het verhogen van websiteverkeer, het realiseren van meer leads en sales, interactie op video’s en aantal abonnees. Zo biedt YouTube zes verschillende advertentie indelingen aan, elk geschikt voor aparte doelstellingen:

  • InStream ads die overgeslagen kunnen worden
  • InStream ads die niet overgeslagen kunnen worden
  • Bumper ads van 6 seconden
  • Video discovery ads in de zoekresultaten van Youtube
  • Outstream ads waarbij je video’s inzet buiten Youtube om
  • Masthead ads die afspelen bovenin Youtube

Professionele video’s nodig?

Net zoals bij alle andere online media is het op Youtube belangrijk dat je in de eerste paar seconden de aandacht grijpt. De boodschap en de merkbeleving moeten duidelijk naar voren komen. Met goede video’s halen we immers goede resultaten. Wij kunnen je hierbij volledig ontzorgen; wij maken professionele video’s die online goed werken.

Youtube Ads in de marketingfunnel

Onze SEA-specialisten ontzorgen je volledig op het gebied van SEA. Wij zien het grote plaatje en weten exact wat te doen. We denken met je mee en gaan regelmatig met je in gesprek om nieuwe kansen te ontdekken.

Wij zorgen voor maximale zichtbaarheid door jouw boodschap over meerdere kanalen te verspreiden volgens een slimme online strategie. Zo blijf je on top of mind bij je doelgroep en krijg je trouwe klanten. Om dit overzichtelijk te maken gebruiken wij het See-Think-Do-Care model van Google. De inzet van Youtube advertenties kan op verschillende manieren een rol vervullen in de customer journey van je klanten. Zo kun je video heel makkelijk inzetten om mensen bekend te maken met je bedrijf, product of een specifieke boodschap in de See-fase. Of zet een ludieke campagne op in de Think-fase om je potentiële koper te helpen in de overweging. In principe is alles mogelijk, afhankelijk van de boodschap en jouw online strategie.

Hoe we jouw online strategie vormgeven? Dat hangt helemaal af van je doelstelling en aan de klantreis die jouw doelgroep aflegt. Daarom is geen enkele strategie hetzelfde. Benieuwd hoe wij een online strategie creëren? Neem direct contact met ons op!

De onderdelen van SEA

Wil je mensen bereiken op het moment dat ze op zoek zijn naar jouw product of dienst? Dat kan met zoekadvertenties in Google en Bing.

Met Google Shopping tonen wij jouw producten in de zoekresultaten naar aanleiding van een gerichte zoekopdracht in Google.

Ben je benieuwd of jij alles uit je campagnes haalt? Ontvang dan nu gratis onze SEA Audit en haal alles uit je budget.

Met oogstrelende banners brengen wij boodschap onder de aandacht. Display Advertising is praktisch onmisbaar in je marketingmix.

Meer weten?

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@pureminds.nl of bel naar +31 45 369 0530

Neem contact met ons op
Pure Minds samen naar resultaat