Een sterke SEO en SEA strategie

HAAN Industrial Group wilden hun online aanwezigheid versterken, en benaderden ons om hun te helpen met deze uitdaging.

Wie is HAAN Industrial?

HAAN Industrial Group bestaat uit drie gespecialiseerde onderdelen: HAAN Industrial Projects, HAAN Industrial Maintenance en HAAN Industrial People. Technische projecten, onderhoud en specialisten onder één dak, maken HAAN tot dé technische dienstverlener voor complete lifecycle services: van ontwerp, engineering en fabricage tot service, onderhoud en revisie of vervanging.

De uitdaging

HAAN Industrial Group wilden hun online aanwezigheid versterken en meer leads genereren via hun website voor al hun diensten. Ze benaderden ons met deze uitdaging, in de hoop hun online strategie naar een hoger niveau te tillen.

De aanpak

Na een uitgebreid zoekwoordenonderzoek ontdekten we aanzienlijke mogelijkheden voor zoekmachinemarketing. We begonnen met de inzet van SEA (Search Engine Advertising), wat direct leidde tot meer traffic en conversie. Tegelijkertijd werkten we aan de optimalisatie van de websitepagina’s en de organische posities binnen zoekmachines. Deze stapsgewijze aanpak zou cruciaal blijken voor het succes van HAAN.

Het resultaat

De inzet wierp zijn vruchten af. We zagen een stijging van 300% in aanvragen voor specifieke diensten zoals de productie van kantelaars en hefsystemen op maat. Het was een doorbraakmoment dat de kracht van onze strategie bevestigde.

Duurzame marketing

Door een gedegen structuur in het Google Ads-account en een sterke SEO-strategie, hebben we een solide basis gelegd voor aanhoudend succes. Maandelijks blijven we deze resultaten verbeteren en helpen we Haan Industrial Group ook met de inzet van social media advertenties. Zo zorgen we voor een duurzame groei en online succes voor HAAN Industrial Group.

"Pure Minds is een professionele partij die de wereld van online meer dan goed begrijpt en de online strategie telkens weet te vertalen naar concrete resultaten."

Mart BraunDirecteur Haan Industrial Group

Ontdek onze resultaatgedreven aanpak

Voor organisaties die online winst willen maken.

Pure Minds samen naar resultaat