fbpx Skip to main content

Vacature Social Content Marketeer

Als Social Content Marketeer denk je mee over social media strategieën, creëer je de beste social posts, ken je de platformen van binnen en buiten en laat je onze klanten daar excelleren. In projectteams werken wij samen aan uitdagende projecten en campagnes. Binnen deze projecten is er een steeds grotere rol voor de social media kanalen: Facebook, Instagram, Pinterest, Snapchat & TikTok. Maar ook website content is enorm belangrijk.

Je functie bestaat uit het creëren en onderhouden van de diverse social media kanalen en websitecontent. Afhankelijk van je kennis en ervaring word je ingezet op projecten die jou het meeste aanspreken. Dat maakt je baan erg gevarieerd. Je hebt direct contact met de klant en rapporteert en analyseert de resultaten maandelijks.

Dit ben jij

Jij weet wat online werkt. Je hebt een goed gevoel voor beeld, geluid en copy. Iedere dag ben jij bezig met hoe je jouw klanten opnieuw kunt verwonderen. Je stelt doelen op en zet verschillende middelen in om die te behalen. Je hebt oog voor detail, bent communicatief vaardig en leergierig. Je bent in staat om te werken met deadlines.

Je wordt blij van gestructureerd werken. Als je niet over bepaalde vakinhoudelijke kennis beschikt, dan zorg je ervoor dat je dit binnen no time onder de knie hebt. Die kennis deel je dan ook weer met het team. Zo zorg je ervoor dat je een waardige gespreks- en businesspartner bent voor je klanten en collega’s. Je bent niet bang om feedback te geven en te ontvangen.

Verder beschik je over de volgende kenmerken:

 • Aantoonbare affiniteit met het creëren van onvergetelijke social media en website content
 • Ervaring met het bedenken van social media strategieën is een pré
 • Ervaring met Adobe Photoshop, InDesign en Canva
 • Adobe Prémiere en/of Illustrator is een pré
 • Ervaring met social advertising is een pré
 • Leergierig om social advertising onder de knie te krijgen
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en goede beheersing van de Engelse taal.
 • Je bent een teamplayer die betrokken is bij je klant en bij je team
 • Heldere, duidelijke communicatie is voor jou belangrijk, geen losse eindjes
 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau

Wat bieden wij?

Een plek waar je jezelf kunt zijn. Je kunt rekenen op een baan waar geen dag hetzelfde is. Je werkt in een jong, hecht en enthousiast team met een gezellige werksfeer, waarbij een informele omgangsvorm en het delen van kennis centraal staat. We organiseren regelmatig gezellige teamuitjes. Hier staat een goed, marktconform salaris tegenover. Het gaat om een aanstelling van 24 tot 40 uur.

Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een open en platte werkcultuur waar je vaker lacht dan fronsend naar je scherm staart.
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Pensioenopbouw waar je later ‘dank je wel’ tegen je jongere zelf voor zegt.
 • 25 verlofdagen op basis van een werkweek van 40 uur.
 • Flexibele werktijden, want wij weten dat inspiratie niet alleen tussen 9 en 5 toeslaat.
 • De mogelijkheid om in je pyjama te werken (op je thuiswerkdag dan, hè).
 • Reiskostenvergoeding voor dienstreizen en woon-werkverkeer (tenzij je om de hoek woont).
 • Ruimte voor creativiteit, experimenteren en eigen initiatief.
 • Elke maand een Pure Minds kennis sessie dag – net als een verjaardag, maar dan elke maand.
 • Mogelijkheden om trainingen en cursussen te geven.
 • Ruimte voor ontwikkeling. Een persoonlijk opleidingsbudget, in te zetten naar eigen wens.

Solliciteer nu (ja, nu meteen)

Kun je niet wachten om ons team te versterken met jouw unieke skills? Vul dan het sollicitatieformulier hiernaast in en voeg je CV en motivatiebrief toe als bijlage. We kunnen niet wachten om van je te horen!

Nog vragen? Bel of mail Wouter: 0617544228 / wouter@pureminds.nl

Een referentieonderzoek en een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.


Wie zijn wij?

Pure Minds is een online marketing bureau gevestigd in Heerlen. Met een datagedreven aanpak realiseren wij groei bij onze klanten. Wij zijn daarbij een actief onderdeel van de organisatie van onze klant.

“Wanneer onze klanten groeien, groeien wij ook”

Ons team zet zich iedere dag weer in om samen met de klant het optimale resultaat te behalen. Dit doen we door ons in te leven in hun business en dat te vertalen naar een goede strategie en uitvoering. Wij wachten niet op de volgende opdracht, maar zijn gedreven om onze klanten écht te helpen naar de volgende stap voor hun bedrijf. In projectteams werken wij samen aan uitdagende projecten voor de meest uiteenlopende branches.

Hoe ziet jouw (maan)dag eruit?

Pure Minds online marketing Icon

08:30

Koffie! Dat is onze brandstof… Bij het koffiezetapparaat delen we onze weekendverhalen. De dag begint met een wekelijkse stand-up waar we elkaar op de hoogte brengen van highlights uit onze projecten en eventueel om advies vragen.

Pure Minds online marketing Icon

09:30

Vervolgens check je de status van je projecten en campagnes. Afgelopen vrijdag heb je nieuwe assets doorgevoerd en het is tijd om je campagnes te optimaliseren.

Pure Minds online marketing Icon

12:00

De een neemt een boterham mee, de ander staat fanatiek spek met ei te bakken. En weer een ander gaat zijn lunch halen in de kantine. Na de lunch gaan liefhebbers een wandeling maken met de kantoorhond of tafelvoetballen.

Pure Minds online marketing Icon

13:00

Er zijn e-mails binnengekomen van klanten. Sommige behandel je meteen, andere plan je in voor later. Straks hebben we een belangrijke meeting dus we moeten nog even het een en ander voorbereiden. Goede communicatie met de klant waarbij verwachtingen helder zijn, vinden wij namelijk erg belangrijk.

Pure Minds online marketing Icon

15:30

De meeting ging goed. We mogen weer een aantal nieuwe campagnes voor de klant opzetten. Dat betekent dat er wat naslagwerk bij komt kijken. Je maakt een goede samenvatting van de meeting en plant direct een kick-off om je collega’s in te lichten.

Het is alweer 17:00 uur… Dat vliegt voorbij!

Iets voor jou

Ben jij geïnteresseerd en klaar om de volgende stap te zetten in je carrière? Solliciteer dan nu!

Pure Minds samen naar resultaat