fbpx Skip to main content

Als T-Shaped Senior Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor het opzetten, beheren en optimaliseren van SEA campagnes en streef je naar de beste SEO-resultaten. Dit doe je niet aan de hand van ‘losse dienstverleningen’, maar als onderdeel van een customer journey. Je hebt direct contact met de klant en rapporteert en analyseert de resultaten maandelijks.

Je functie bestaat uit projectmanagement, relatiemanagement en uitvoerende werkzaamheden. Dat maakt je baan (werkzaamheden) erg gevarieerd. Je bent de eigenaar van het hele online marketing proces; van het opstellen van een plan tot het maken van uitgebreide rapportages.

Je komt terecht in een dynamische en groeiende organisatie. Door jouw sterke vakinhoudelijke kennis en ervaring met projectmanagement kunnen minder ervaren collega’s zich aan jou optrekken. You lead by example!

Wie zijn wij?

Pure Minds is een online marketing bureau gevestigd in Heerlen. Met een datagedreven aanpak realiseren wij groei bij onze klanten. Wij zijn daarbij een actief onderdeel van de organisatie van onze klant.

“Wanneer onze klanten groeien, groeien wij ook”

Ons team zet zich iedere dag weer in om samen met de klant het optimale resultaat te behalen. Dit doen we door ons in te leven in hun business en dat te vertalen naar een goede strategie en uitvoering. Wij wachten niet op de volgende opdracht, maar zijn gedreven om onze klanten écht te helpen naar de volgende stap voor hun bedrijf. In projectteams werken wij samen aan uitdagende projecten voor de meest uiteenlopende branches.

Dit ben jij

Jij weet als geen ander hoe je bedrijven moet helpen aan meer online succes, door waardevolle aandacht te realiseren in een digitale wereld. Met jouw strategisch inzicht en expertise kun je echt meedenken met de klant. Je stelt je op als online marketing partner. Voordat klanten met iets nieuws beginnen willen ze eerst met jou gesproken hebben. Je denkt mee over de doelstelling en verschillende manieren om die te behalen.

Je wordt blij van gestructureerd werken. Je hebt een helicopterview en bent in staat om deadlines en budgetten actief te bewaken. Je hebt oog voor detail, bent communicatief vaardig en leergierig. Als je niet over bepaalde vakinhoudelijke kennis beschikt, dan zorg je ervoor dat je dit binnen no time onder de knie hebt. Die kennis deel je dan ook weer met het team. Zo zorg je ervoor dat je een waardige gesprekspartner bent voor je klanten en collega’s. Je bent niet bang om feedback te geven en te ontvangen.

Ben jij de ervaren Senior Online Marketeer die succesvolle marketingstrategieën voor onze klanten gaat realiseren? Solliciteer direct!

Verder beschik je over de volgende kenmerken:

 • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring met SEO / SEA / Social
 • Je bent een teamplayer die betrokken is bij je klant en bij je team
 • Heldere, duidelijke communicatie is voor jou belangrijk, geen losse eindjes
 • Je hebt ervaring met het managen van verschillende projecten in uiteenlopende branches
 • HBO werk- en denkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Ervaring met Google Tag Manager, e-mailautomation, marketplaces en shopping/feed optimalisatie is een pré

Dit bieden we jou

Je kunt rekenen op een baan waar geen dag hetzelfde is. Je werkt in een jong, hecht en enthousiast team met een gezellige werksfeer, waarbij een informele omgangsvorm en het delen van kennis centraal staat. We organiseren regelmatig gezellige teamuitjes. Vanwege ons brede dienstenaanbod hoef jij je als T-shaped marketeer nooit te vervelen. Het gaat om een functie tussen de 32 en 40 uur.

Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden:

 • Salarisrange tussen €3.500 en €4.500
 • Waar werken niet als werken voelt, maar als het uiten van jouw passie
 • 25 verlofdagen op basis van een werkweek van 40 uur
 • Hybride werken, de juiste mix tussen thuis en kantoor
 • Flexibele werktijden tussen 07:30 uur en 18:00 uur
 • Werk voor nationale en internationale klanten
 • Pure Minds Days, waar we kennis delen met elkaar, maar ook kijken waar ruimte is voor verbetering en afsluiten met sportieve activiteiten
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling
 • Een unieke, Pure Impact, prestatie bonusregeling
 • Reiskostenvergoeding voor dienstreizen en woon-werkverkeer (tenzij je om de hoek woont)
 • Ruimte voor creativiteit, experimenteren en eigen initiatief
 • Mogelijkheden om trainingen en cursussen te geven (ook de Tosti Thursday)
 • Mogelijkheid om te groeien op basis van je persoonlijke groei plan inclusief opleidingsbudget
 • Laptop van de zaak
 • Tijd om te knuffelen en wandelen met onze kantoorhond Kiri
 • Een super gezellig en jong team
Solliciteren

Hoe ziet jouw (maan)dag eruit?

Pure Minds online marketing Icon

08:30

Koffie! Dat is onze brandstof… Bij het koffiezetapparaat delen we onze weekendverhalen. De dag begint met een wekelijkse stand-up waar we elkaar op de hoogte brengen van highlights uit onze projecten en eventueel om advies vragen.

Pure Minds online marketing Icon

09:30

Vervolgens check je de status van je campagnes. Afgelopen vrijdag heb je nieuwe assets doorgevoerd en het is tijd om je campagnes te optimaliseren.

Pure Minds online marketing Icon

12:00

De een neemt een boterham mee, de ander staat fanatiek spek met ei te bakken… Na de lunch gaan liefhebbers een wandeling maken met de kantoorhond.

Pure Minds online marketing Icon

13:00

Er zijn e-mails binnengekomen van klanten. Sommige behandel je meteen, andere plan je in voor later. Straks hebben we een belangrijke meeting dus we moeten nog even het een en ander voorbereiden. Goede communicatie met de klant waarbij verwachtingen helder zijn vinden wij namelijk erg belangrijk.

Pure Minds online marketing Icon

15:30

De meeting ging goed. We mogen weer een aantal nieuwe campagnes voor de klant opzetten. Dat betekent dat er wat naslagwerk bij komt kijken. Je maakt een goede samenvatting van de meeting en plant direct een kick-off om je collega’s in te lichten.

Oeps! Het is alweer 17:00 uur… Dat vliegt voorbij!

Iets voor jou?

Ben jij geïnteresseerd en klaar om de volgende stap te zetten in je carrière? Solliciteer dan nu! Mail je cv en motivatie naar werken@pureminds.nl.

Pure Minds samen naar resultaat