fbpx Skip to main content

Vacature Online Projectmanager

Als Online Projectmanager ben je verantwoordelijk voor ijzersterke campagnes bij onze klanten. Dit doe je niet aan de hand van ‘losse dienstverleningen’, maar als onderdeel van een customer journey. Je hebt direct contact met de klant en rapporteert en analyseert de resultaten maandelijks.

Je functie bestaat uit projectmanagement, relatiemanagement en uitvoerende werkzaamheden. Wij zijn van mening dat een goede projectmanager een kartrekker is en het hele team op sleeptouw neemt. Als projectmanager snap je het belang van goed stakeholdermanagement. Veel contact met je team en met de klant is van belang om voortgang & resultaten te bespreken.

Je komt terecht in een platte organisatie. Door jouw sterke inhoudelijke kennis en ervaring met projectmanagement kunnen minder ervaren collega’s zich aan jou optrekken. Jij lead by example!

Wie zijn wij?

Pure Minds is een online marketing bureau gevestigd in Heerlen. Met een datagedreven aanpak realiseren wij groei bij onze klanten. Wij zijn daarbij een actief onderdeel van de organisatie van onze klant.

“Wanneer onze klanten groeien, groeien wij ook”

Ons team zet zich iedere dag weer in om samen met de klant het optimale resultaat te behalen. Dit doen we door ons in te leven in hun business en dat te vertalen naar een goede strategie en uitvoering. Wij wachten niet op de volgende opdracht, maar zijn gedreven om onze klanten écht te helpen naar de volgende stap voor hun bedrijf. In projectteams werken wij samen aan uitdagende projecten voor de meest uiteenlopende branches.

Dit ben jij

Jij weet als geen ander hoe je bedrijven moet helpen aan meer online succes, door waardevolle aandacht te realiseren in een digitale wereld. Met jouw strategisch inzicht en expertise kun je echt meedenken met de klant. Je stelt je op als online marketing partner. Voordat klanten met iets nieuws beginnen willen ze eerst met jou gesproken hebben. Je denkt mee over de doelstelling en verschillende manieren om die te behalen.

Je wordt blij van gestructureerd werken. Je hebt een helicopterview en bent in staat om deadlines en budgetten actief te bewaken. Je hebt oog voor detail, bent communicatief vaardig en leergierig. Je bent niet bang om feedback te geven en te ontvangen.

Verder beschik je over de volgende kenmerken:

 • Je bent een ster in plannen, organiseren & managen
 • Meerdere projecten tegelijk managen is geen enkel probleem voor jou
 • Je bent een sterke sparringspartner voor onze collega’s en klanten
 • Je hebt ervaring met het managen van verschillende projecten in uiteenlopende branches
 • Hbo werk- en denkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Goede beheersing van de Engelse taal

Hoe ziet jouw (maan)dag eruit?

Sommige collega’s werken tijdens deze periode graag vanuit thuis, anderen werken gedeeltelijk op kantoor. Hierin ben je vrij om te kiezen.

Pure Minds online marketing Icon

08:30

Koffie! Dat is onze brandstof… Bij het koffiezetapparaat delen we onze weekendverhalen. De dag begint met een wekelijkse stand-up waar we elkaar op de hoogte brengen van highlights uit onze projecten en eventueel om advies vragen.

Pure Minds online marketing Icon

09:30

Vervolgens check je de status van jouw projecten. Loopt alles op rolletjes of is het tijd om met je team kort samen te zitten?

Pure Minds online marketing Icon

12:00

De een neemt een boterham mee, de ander staat fanatiek spek met ei te bakken… Na de lunch gaan liefhebbers een wandeling maken met de kantoorhond.

Pure Minds online marketing Icon

13:00

Er zijn e-mails binnengekomen van klanten. Sommige behandel je meteen, andere plan je in voor later. Straks hebben we een belangrijke meeting dus we moeten nog even het een en ander voorbereiden. Goede communicatie met de klant waarbij verwachtingen helder zijn vinden wij namelijk erg belangrijk.

Pure Minds online marketing Icon

15:30

De meeting ging goed. We mogen weer een aantal nieuwe campagnes voor de klant opzetten. Dat betekent dat er wat naslagwerk bij komt kijken. Je maakt een goede samenvatting van de meeting en plant direct een kick-off om je collega’s in te lichten.

Oeps! Het is alweer 17:00 uur… Dat vliegt voorbij!

Wat bieden wij?

Je kunt rekenen op een baan waar geen dag hetzelfde is. Je werkt in een jong, hecht en enthousiast team met een gezellige werksfeer, waarbij een informele omgangsvorm en het delen van kennis centraal staat. We organiseren regelmatig gezellige teamuitjes. Onze klanten zijn vertegenwoordigd in diverse branches wat betekent dat jij je nooit hoeft te vervelen. Hier staat een goed, marktconform salaris tegenover. Het gaat om een fulltime aanstelling (40 uur).

Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een aantrekkelijke pensioenregeling
 • 25 verlofdagen op basis van een werkweek van 40 uur
 • Flexibele werktijden tussen 07:30 uur en 18:00 uur
 • Reiskostenvergoeding voor dienstreizen en woon-werkverkeer (tenzij je om de hoek woont)
 • Ruimte voor creativiteit, experimenteren en eigen initiatief
 • Pure Mind Days, waar we kennis delen met elkaar, maar ook kijken waar ruimte is voor verbetering
 • Mogelijkheden om trainingen en cursussen te geven (ook de Tosti Thursday)
 • Een persoonlijk opleidingspotje, in te zetten naar eigen wens
 • Laptop van de zaak
Solliciteren

Iets voor jou?

Ben jij geïnteresseerd en klaar om de volgende stap te zetten in je carrière? Solliciteer dan nu! Mail je cv en motivatie naar werken@pureminds.nl.

Pure Minds samen naar resultaat