fbpx Skip to main content

Vacature Online Marketeer (T-Shaped)

Als T-Shaped Online Marketeer ben je verantwoordelijk voor het opzetten, beheren en optimaliseren van SEA-, social en e-mail campagnes en streef je naar de beste SEO-resultaten. Dit doe je niet aan de hand van ‘losse dienstverleningen’, maar als onderdeel van een customer journey. Je hebt direct contact met de klant en rapporteert en analyseert de resultaten maandelijks.

Je functie bestaat uit het creëren en onderhouden van diverse online marketing projecten. Afhankelijk van je ervaring en kennis word je ingezet op projecten die jou het meeste aanspreken. Dat maakt je baan erg gevarieerd.

In projectteams werken wij samen aan uitdagende projecten. Onze klantenkring blijft maar groeien en dat betekent dat wij op zoek zijn naar een nieuwe professional binnen ons team!

Wie zijn wij?

Pure Minds is een online marketing bureau gevestigd in Heerlen. Met een datagedreven aanpak realiseren wij groei bij onze klanten. Wij zijn daarbij een actief onderdeel van de organisatie van onze klant.

“Wanneer onze klanten groeien, groeien wij ook”

Ons team zet zich iedere dag weer in om samen met de klant het optimale resultaat te behalen. Dit doen we door ons in te leven in hun business en dat te vertalen naar een goede strategie en uitvoering. Wij wachten niet op de volgende opdracht, maar zijn gedreven om onze klanten écht te helpen naar de volgende stap voor hun bedrijf. In projectteams werken wij samen aan uitdagende projecten voor de meest uiteenlopende branches.

Dit ben jij

Jij weet als geen ander hoe je bedrijven moet helpen aan meer online succes, door waardevolle aandacht te realiseren in een digitale wereld. Iedere dag ben jij bezig met hoe je jouw klanten opnieuw kunt verwonderen. Je stelt doelen op en zet verschillende middelen in om die te behalen. Je hebt oog voor detail, bent communicatief vaardig en leergierig. Je bent in staat om te werken met deadlines.

Je wordt blij van gestructureerd werken. Je hebt oog voor detail, bent communicatief vaardig en leergierig. Als je niet over bepaalde vakinhoudelijke kennis beschikt, dan zorg je ervoor dat je dit binnen no time onder de knie hebt. Die kennis deel je dan ook weer met het team. Zo zorg je ervoor dat je een waardige gesprekspartner bent voor je klanten en collega’s. Je bent niet bang om feedback te geven en te ontvangen.

Verder beschik je over de volgende kenmerken:

 • Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met online marketing
 • Je bent een teamplayer die betrokken is bij je klant en bij je team
 • Heldere, duidelijke communicatie is voor jou belangrijk, geen losse eindjes
 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en goede beheersing van de Engelse taal

Hoe ziet jouw (maan)dag eruit?

Pure Minds online marketing Icon

08:30

Koffie! Dat is onze brandstof… Bij het koffiezetapparaat delen we onze weekendverhalen. De dag begint met een wekelijkse stand-up waar we elkaar op de hoogte brengen van highlights uit onze projecten en eventueel om advies vragen.

Pure Minds online marketing Icon

09:30

Vervolgens check je de status van je projecten en campagnes. Afgelopen vrijdag heb je nieuwe assets doorgevoerd en het is tijd om je campagnes te optimaliseren.

Pure Minds online marketing Icon

12:00

De een neemt een boterham mee, de ander staat fanatiek spek met ei te bakken. En weer een ander gaat zijn lunch halen in de kantine. Na de lunch gaan liefhebbers een wandeling maken met de kantoorhond of tafelvoetballen.

Pure Minds online marketing Icon

13:00

Er zijn e-mails binnengekomen van klanten. Sommige behandel je meteen, andere plan je in voor later. Straks hebben we een belangrijke meeting dus we moeten nog even het een en ander voorbereiden. Goede communicatie met de klant waarbij verwachtingen helder zijn, vinden wij namelijk erg belangrijk.

Pure Minds online marketing Icon

15:30

De meeting ging goed. We mogen weer een aantal nieuwe campagnes voor de klant opzetten. Dat betekent dat er wat naslagwerk bij komt kijken. Je maakt een goede samenvatting van de meeting en plant direct een kick-off om je collega’s in te lichten.

Oeps! Het is alweer 17:00 uur… Dat vliegt voorbij!

Wat bieden wij?

Een plek waar je jezelf kunt zijn. Je kunt rekenen op een baan waar geen dag hetzelfde is. Je werkt in een jong, hecht en enthousiast team met een gezellige werksfeer, waarbij een informele omgangsvorm en het delen van kennis centraal staat. We organiseren regelmatig gezellige teamuitjes. Hier staat een goed, marktconform salaris tegenover. Het gaat om een aanstelling van 32 tot 40 uur.

Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een open werkcultuur
 • Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een uitdagende bonusregeling
 • Een aantrekkelijke pensioenregeling
 • 25 verlofdagen op basis van een werkweek van 40 uur
 • Flexibele werktijden tussen 07:30 uur en 18:00 uur
 • Reiskostenvergoeding voor dienstreizen en woon-werkverkeer (tenzij je om de hoek woont)
 • Ruimte voor creativiteit, experimenteren en eigen initiatief
 • Pure Mind Days, waar we kennis delen met elkaar, maar ook kijken waar ruimte is voor verbetering
 • Mogelijkheden om trainingen en cursussen te geven (ook de Tosti Thursday)
 • Ruimte voor ontwikkeling. Een persoonlijk opleidingsbudget, in te zetten naar eigen wens
 • Laptop van de zaak
Solliciteren

Iets voor jou?

Ben jij geïnteresseerd en klaar om de volgende stap te zetten in je carrière? Solliciteer dan nu! Mail je cv en motivatie naar werken@pureminds.nl.

Pure Minds samen naar resultaat