Vacature online marketeer

Als online marketeer ben je fulltime verantwoordelijk voor het opzetten, beheren en optimaliseren van SEA-, social- en e-mail campagnes en streef je naar de beste SEO-resultaten. Dit doe je niet aan de hand van ‘losse dienstverleningen’, maar als onderdeel van een customer journey. Je hebt direct contact met de klant en rapporteert de resultaten regelmatig terug.

Wie zijn wij?

Pure Minds is een online marketing bureau gevestigd in Heerlen. Met een datagedreven aanpak realiseren wij groei bij onze klanten. Wij zijn daarbij een actief onderdeel van de organisatie van onze klant.

“Wanneer onze klanten groeien, groeien wij ook”

Ons team van 11 professionals zet zich iedere dag weer in om samen met de klant het optimale resultaat te behalen. Dit doen we door ons in te leven in hun business en dat te vertalen naar een goede strategie en uitvoering. Wij wachten niet op de volgende opdracht, maar zijn gedreven om onze klanten écht te helpen naar de volgende stap voor hun bedrijf.

In projectteams werken wij samen aan uitdagende projecten. In 2019 hebben wij ons klantportfolio uit mogen breiden met een aantal grote, interessante klanten en dat betekent dat wij op zoek zijn naar een nieuwe professional binnen ons team!

Wie ben jij?

Jij weet als geen ander hoe je bedrijven moet helpen aan meer online succes, door waardevolle aandacht te realiseren in een digitale wereld. Iedere dag ben jij bezig met hoe je jouw klanten opnieuw kunt verwonderen. Je stelt doelen op en zet verschillende middelen in om die te behalen. Je hebt oog voor detail, bent communicatief vaardig en leergierig. Je bent in staat om te werken met deadlines.

Verder beschik je over de volgende kenmerken:

 • Minimaal 2 jaar werkervaring in online marketing
 • Hbo werk- en denkniveau
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Ervaring met marketplaces is een pré

Hoe ziet jouw (maan)dag eruit?

Pure Minds online marketing Icon

08:30

Koffie! Dat is onze brandstof… Samen lopen we naar het koffiezetapparaat waar we onze weekendverhalen met elkaar delen. De dag begint met een wekelijkse stand-up waar we elkaar op de hoogte brengen van highlights uit onze projecten en eventueel om hulp vragen.

Pure Minds online marketing Icon

09:30

Vervolgens check je even hoe je campagnes hebben gelopen. Afgelopen vrijdag heb je nieuwe assets doorgevoerd en het is tijd om je campagnes te optimaliseren.

Pure Minds online marketing Icon

12:00

De een neemt een boterham mee, de ander staat fanatiek spek met ei te bakken… Als we onze lunch op hebben gaan liefhebbers een wandeling maken met de kantoorhond.

Pure Minds online marketing Icon

13:00

Er zijn e-mails binnengekomen van klanten. Sommige behandel je meteen, andere plan je in voor later. Straks hebben we namelijk een belangrijke meeting dus we moeten nog even het een en ander voorbereiden. Goede communicatie met de klant over onze resultaten en de weg daarnaartoe vinden wij namelijk erg belangrijk.

Pure Minds online marketing Icon

15:30

De meeting ging goed en er zijn weer een aantal nieuwe werkzaamheden uitgekomen. Dat betekent dat er wat naslagwerk bij komt kijken. Je maakt een goede samenvatting van de meeting en maakt meteen een nieuwe offerte. Ook moeten er nog wat werkzaamheden worden ingepland.

Oeps! Het is alweer 17:00 uur… Dat vliegt voorbij!

Wat bieden wij?

Je kunt rekenen op een baan waar geen dag hetzelfde is. Vanwege ons brede dienstenaanbod hoef jij je als T-shaped marketeer nooit te vervelen. Hier staat een goed, marktconform salaris tegenover met pensioenregeling. De aanstelling is fulltime (32 tot 40 uur).

Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een persoonlijk opleidingspotje, in te zetten naar eigen wens
 • Een gezellige werksfeer, waarin een informele omgangsvorm en het delen van kennis centraal staat
 • Ruimte voor creativiteit, experimenteren en eigen initiatief
 • Een hecht en enthousiast team
 • Tweewekelijkse Pure Mind Day, waar we gezamenlijk kijken hoe we beter kunnen worden
 • Mogelijkheden om trainingen en cursussen te geven (ook de Tosti Thursday)
 • Bij bewezen geschiktheid kun je je al snel ontwikkelen als projectmanager
 • Flexibele werktijden tussen 07:30 uur en 18:00 uur

Iets voor jou?

Ben jij geïnteresseerd en klaar om de volgende stap te zetten in je carrière? Solliciteer dan nu! Mail je cv en motivatie naar werken@pureminds.nl.

Pure Minds samen naar resultaat