fbpx Skip to main content

Online Advertising Specialist

Na een zorgvuldig neergezette branding en positionering geeft jouw strategisch opgebouwde (online) advertentie het laatste zetje. Yes, leads (of sales) dankzij jou, de advertentie specialist!  Blije klant, blije ondernemer, blije jij! 

Wat ga je doen bij ons?

Je creëert en onderhoudt diverse marketingprojecten, beheert je eigen klantportfolio en werkt samen in een team van experts voor de teamwork-klanten. Als kennisexpert in ads fungeer je als sparringpartner en businesspartner voor zowel klanten als je team. Je levert een actieve bijdrage aan het voorbereiden van presentaties en voorstellen voor toekomstige klanten en speelt een cruciale rol in verkoopprocessen door klantdoelen om te zetten in effectieve advertentie-strategieën.

Als specialist overleg je met klanten en collega-experts om advies te geven over de uit te voeren marketingstrategie. Je verstuurt regelmatig gedetailleerde rapportages, gebaseerd op dashboards, analyseert de data en komt proactief met inzichten, verbeterpunten en suggesties voor het uitbreiden van de samenwerking. Als de go-to persoon voor alles wat nieuw is in de advertentiewereld, bevorder je innovatie en laat je de kennis binnen het team groeien. Je stimuleert kennisdeling en ‘best practices’ om persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en het kennis- en competentieniveau binnen het team te verhogen. Daarbij experimenteer je vaak met de nieuwste tools en oplossingen.

Je deelt je kennis actief tijdens de Pure Minds Dag, via kennissessies, webinars, whitepapers en blogs. Je schuwt commercieel denken niet; je bent in staat om kansen te signaleren en klantbehoeften om te zetten in mogelijkheden voor up- en cross-selling met de dienstverlening van Pure Minds.

Wat zoeken wij?

Jij bent helemaal thuis in de wereld van online advertenties, met kennis van zowel Google ads als social ads. Hoewel je al veel weet, ben je gedreven om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in je vakgebied. Als T-shaped professional bezit je niet alleen specialistische kennis, maar heb je ook een goede basis in andere marketingdisciplines, of je bent bereid om deze te verwerven.

In de praktijk heb je al ervaring met het beheren van aanzienlijke budgetten en ben je bekend met de essentiële tools voor online marketing. Ervaring met het automatiseren van SEA-processen is een pré. Je bent een communicatieve gesprekspartner (in het Nederlands) die niet terugdeinst voor een strategische discussie aan de boardroomtafel. Je hebt sterke communicatie- en consultancyvaardigheden, en je weet hoe je effectief feedback kunt geven en ontvangen.

Je houdt van een gestructureerde aanpak, werkt graag met deadlines en bent analytisch, nieuwsgierig en kritisch ingesteld. Je begrijpt dat tools slechts middelen zijn en dat een eigen, doordachte strategie cruciaal is. Tot slot zie je de waarde in van AI, maar ben je je ook bewust van de beperkingen ervan.

Wat bieden wij?

Wat bieden wij? 

Bij Pure Minds kun je rekenen op:

  • Een gezellige, open en platte werkcultuur waar je soms even een koptelefoon op kunt/moet/mag zetten om geconcentreerd je werk verder af te maken. 
  • Een team dat net zo enthousiast is over conversiepercentages als over teamuitjes.
  • Boven markt conform salaris! Afhankelijk van je kennis, ervaring en kunde.
  • Flexibele werktijden, thuiswerkdagen, workcations, kan allemaal.
  • Denk je vast niet elke dag over na, maar: een stevig pensioenplan.
  • Elke maand een Pure Minds kennis sessie dag – net als een verjaardag, maar dan elke maand.
  • Kennis-groei: Ontzettend veel opleidingen, content, webinars en dergelijke om je constant te kunnen blijven ontwikkelen. Bieden we intern niet aan wat je zoekt, zijn er budgetten om externe aanvullende opleidingen te volgen. 

Solliciteer nu (ja, nu meteen!)

Kun je niet wachten om ons team te versterken met jouw unieke skills? Verras me met je motivatiebrief: Vul het sollicitatieformulier hiernaast in. We kunnen niet wachten om van je te horen!

Nog vragen? Bel of mail Wouter: 0617544228 / wouter@pureminds.nl

Een referentieonderzoek en een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.
Acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Over Pure Minds

In een kersvers modern pand komen data gebaseerde marketing oplossingen en vrije creativiteit samen in een harmonieus team. Dat is Pure Minds. We streven ernaar om ondernemers duurzame economische groei en welvaart te bieden door middel van langdurige samenwerking op het gebied van strategie, branding, marketing, creatie en uitvoering op het allerhoogste niveau. Bij Pure Minds is het net even anders. We zijn niet zomaar een marketingbureau dat op de automatische piloot draait. Nee, wij zijn constant op zoek naar unieke, op maat gemaakte strategieën voor onze klanten. Geen uren-fabriek-oplossingen hier!

Een ondernemer krijgt zijn/haar eigen persoonlijke marketeer toegewezen. Pure Minds werkt met korte lijntjes en per persoon een kleine groep klanten in de portefeuille.  Voor de ondernemer is het alsof ie een eigen inhouse marketeer hebt, maar dan eentje met een directe link naar een wereld vol marketing experts die klaarstaan om in te springen. Samen sterk, samen slim, samen succesvol!

In ons team werken we samen aan projecten van alle branches, doelgroepen en gebieden. Van kleine lokale bedrijven tot de grootste multinationals, onze marketingmagie kent geen grenzen.

Solliciteren

Iets voor jou?

Ben jij geïnteresseerd en klaar om de volgende stap te zetten in je carrière? Solliciteer dan nu!

Pure Minds samen naar resultaat