fbpx Skip to main content

Vacature CRO Expert

Als CRO expert wordt je binnen Pure Minds de go-to collega voor alle projecten en uitdagingen op het gebied van CRO. Omdat wij CRO als losstaande dienst willen doorontwikkelen, krijg je veel vrijheid in het ontwikkelen van onze CRO aanpak en procedures. In de rol van CRO expert zul je pro-actief de kar trekken en de rest van het team meenemen in de laatste ontwikkelingen op het gebied van CRO en UX.

Je werkt bovendien samen met ons team van marketing professionals aan verschillende multidisciplinaire projecten voor onze klanten. Voor het opstellen van marketingplannen en het zo nu en dan schrijven van SEO teksten en onderhouden van een SEA campagne draai jij je hand dan ook niet om.

Als CRO expert:

 • Creëer en onderhoudt je diverse marketing projecten. Je beheert je eigen klantportfolio en voor andere klanten werk je samen in een team van experts. 
 • Voor CRO en UX  ben je de kennisexpert, sparring- en businesspartner voor de klanten en je team; 
 • Je levert een bijdrage aan het voorbereiden van presentaties en voorstellen voor toekomstige klanten.
 • Je speelt een actieve rol in verkoopprocessen en zet de doelen van de klant om in een effectieve CRO aanpak. 
 • In overleg met klanten en onze andere experts geef je als specialist advies over de uit te voeren marketing strategie. Je biedt bijvoorbeeld advies over hoe UX, conversieratio’s en de customer journey geoptimaliseerd kunnen worden.
 • Verstuur je regelmatig gedetailleerde klantenrapporten, gebaseerd op onze dashboards. Je analyseert de data en komt met inzichten, verbeterpunten en suggesties voor uitbreiding van de samenwerking.
 • Ben je de go-to persoon voor al het nieuwste op het gebied van CRO. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van CRO en test nieuwe tools uit voor onze klanten. Door middel van ‘best practices’ en kennissessies deel je daarnaast jouw kennis, stimuleer je de persoonlijke ontwikkeling van je collega’s en verhoog je het kennis- en competentieniveau binnen het team. Hele bulletpoint-mond vol, wel belangrijk.
 • Deel je je kennis: We verwachten een actieve deelname om jouw expertise te delen tijdens de Pure Minds Dag, via kennissessies, webinars, whitepapers en blogs.
 • Ben je niet vies van commercieel denken. Je bent in staat om kansen te signaleren en de behoefte van de klant om te zetten in kansen en mogelijkheden met de dienstverlening van Pure Minds (up- en crosselling).

Wat zoeken wij? Iemand die:

 • Al expert is op CRO gebied, maar toch wilt blijven groeien en ontwikkelen. 
 • Weet wat online werkt: Als T-shaped professional heb je ook voldoende kennis over de andere marketing expertises (of je bent bereid hierin te groeien). 
 • Minstens 5 jaar ervaring heeft in (online) marketing en CRO en niet bang is om dit te laten zien. Jij kunt en wilt elke dag de klant verwonderen.
 • Communicatief sterker is dan een espresso op maandagochtend, je hebt goede communicatie en consultancy vaardigheden om een waardige sparringpartner te zijn. Je kunt kritiek geven en ontvangen van collega’s zonder dat er servies sneuvelt.
 • Blij wordt van gestructureerd werken en geniet van een paar deadlines in de agenda.
 • Je spreekt Nederlands.
 • Beschikt over uitstekende technische vaardigheden en ervaring heeft met verschillende tools als Hotjar, GA4, Adobe Analytics en nog veel meer.
 • Snapt dat tools hulpmiddelen zijn en het uiteindelijk om je eigen strategie gaat.
 • Al enige ervaring heeft opgedaan in het automatiseren van CRO-processen (dit is een pré).
 • Het gebruik van AI aanmoedigt, maar ook snapt dat AI geen holy grail is.

Wat bieden wij?

Een plek waar je jezelf kunt zijn. Je kunt rekenen op een baan waar geen dag hetzelfde is. Je werkt in een jong, hecht en enthousiast team met een gezellige werksfeer, waarbij een informele omgangsvorm en het delen van kennis centraal staat. We organiseren regelmatig gezellige teamuitjes. Hier staat een goed, marktconform salaris tegenover. Het gaat om een aanstelling van 32 tot 40 uur.

Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Een open en platte werkcultuur waar je vaker lacht dan fronsend naar je scherm staart.
 • Een team dat net zo enthousiast is over conversiepercentages als over teamuitjes.
 • Een salaris waar je niet alleen je gewone rekeningen mee betaalt, maar zelfs de gasrekening. Wil je natuurlijk precies weten: afhankelijk van je ervaring en wat je ons komt brengen: Tussen de 3500-5000 euro.
 • Flexibele werktijden, want wij weten dat inspiratie niet alleen tussen 9 en 5 toeslaat.
 • De mogelijkheid om in je pyjama te werken (op je thuiswerkdag dan, hè).
 • Pensioenopbouw waar je later ‘dank je wel’ tegen je jongere zelf voor zegt.
 • Elke maand een Pure Minds kennis sessie dag – net als een verjaardag, maar dan elke maand.

Solliciteer nu (ja, nu meteen)

Kun je niet wachten om ons team te versterken met jouw unieke skills? Vul dan het sollicitatieformulier hiernaast in en voeg je CV en motivatiebrief toe als bijlage. We kunnen niet wachten om van je te horen!

Nog vragen? Bel of mail Wouter: 0617544228 / wouter@pureminds.nl

Een referentieonderzoek en een assessment maken deel uit van de selectieprocedure.


Wie zijn wij?

Pure Minds is een online marketing bureau gevestigd in Heerlen. Met een datagedreven aanpak realiseren wij groei bij onze klanten. Wij zijn daarbij een actief onderdeel van de organisatie van onze klant.

“Wanneer onze klanten groeien, groeien wij ook”

Ons team zet zich iedere dag weer in om samen met de klant het optimale resultaat te behalen. Dit doen we door ons in te leven in hun business en dat te vertalen naar een goede strategie en uitvoering. Wij wachten niet op de volgende opdracht, maar zijn gedreven om onze klanten écht te helpen naar de volgende stap voor hun bedrijf. In projectteams werken wij samen aan uitdagende projecten voor de meest uiteenlopende branches.

Hoe ziet jouw (maan)dag eruit?

Pure Minds online marketing Icon

08:30

Koffie! Dat is onze brandstof… Bij het koffiezetapparaat delen we onze weekendverhalen. De dag begint met een wekelijkse stand-up waar we elkaar op de hoogte brengen van highlights uit onze projecten en eventueel om advies vragen.

Pure Minds online marketing Icon

09:30

Vervolgens check je de status van je projecten en campagnes. Afgelopen vrijdag heb je een paar wijzigingen doorgevoerd aan campagnes en het is tijd om de resultaten te bekijken.

Pure Minds online marketing Icon

12:00

De een neemt een boterham mee, de ander staat fanatiek spek met ei te bakken. En weer een ander gaat zijn lunch halen in de kantine. Na de lunch gaan liefhebbers een wandeling maken met de kantoorhond of tafelvoetballen.

Pure Minds online marketing Icon

13:00

Een collega vraagt of je eens een blik kunt werpen op de website van een klant. Conversies blijven uit en het vermoeden heerst dat het door de ingewikkelde checkout komt. Je bekijkt de website en stelt een CRO rapport op dat je later aan je collega en de klant presenteert.

Pure Minds online marketing Icon

15:30

Als CRO expert ben je verantwoordelijk voor het op peil houden van de CRO kennis van het team. Je bereidt daarom een korte presentatie voor die je tijdens onze volgende teamdag aan het team gaat presenteren.

Oeps! Het is alweer 17:00 uur… Dat vliegt voorbij!

Iets voor jou?

Ben jij geïnteresseerd en klaar om de volgende stap te zetten in je carrière? Solliciteer dan nu!

Pure Minds samen naar resultaat