fbpx Skip to main content

Online Marketing Trainingen

Waarom Pure Minds?

  • Open, eerlijk en professioneel
  • 95% tevreden tot uiterst tevreden opdrachtgevers
  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • Gecertificeerde specialisten
  • Google Partner Agency

Ontdek de kracht van online marketing en til je bedrijf naar een hoger niveau.

Online marketing kun je leren uit een boek, maar dat betekent nog niet dat je er goed in bent. De ervaring doe je op door het te doen en continue te verbeteren. Testen, experimenteren en pionieren helpen je hierbij zodat je de tools steeds beter leert kennen. Dat doen wij dagelijks. Door de grote variëteit in klanten blijven we op de hoogte van de snel opvolgende ontwikkelingen in ons vakgebied. Die kennis is volgens ons heel waardevol en geeft je meer handvatten dan dat je ooit uit een boek kunt halen. Daarom delen wij onze passie graag via diverse online marketing trainingen op maat.

Onze aanpak

Wij geven je de handvaten die je nodig hebt om zelf aan de slag te gaan met online marketing. Wij leggen het je uit en werken er samen aan. Ook na de training staan we nog voor je klaar om jouw kennis over online marketing te verbeteren!

Inhoud van de cursus

De inhoud van de cursus is afhankelijk van het onderwerp, jouw doelstellingen en kennisniveau. Dit overleggen we voor de training met je, zodat we een training geven die bij jou kennisniveau past. Of je nu nog geen ervaring hebt of juist een training voor gevorderden wilt, wij helpen je om beter te worden in je werk.

Klaar om de uitdaging aan te gaan en jouw online marketingvaardigheden te verbeteren? Bekijk de trainingsmogelijkheden en til je online marketing naar een hoger niveau!

Deze specialisten maken jou wegwijs binnen de wereld van online marketing

Bij Pure Minds hebben we meerdere online marketing experts op diverse gebieden. Van SEO, SEA, e-mailmarketing tot social media, content en analytics. De online marketing training zal verzorgd worden door de online marketing expert op dat gebied.

Deze bedrijven gingen je voor:

Meer weten?

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@pureminds.nl of bel naar +31 45 369 0530

Neem contact met ons op
Pure Minds samen naar resultaat