fbpx Skip to main content

Tosti Thursday

Tijdens de Tosti Thursday delen wij onze kennis onder het genot van heerlijke tosti’s. In een inspirerende kennissessie leren we je alle ins en outs over vijf actuele thema’s. 

Wij hebben een missie en dat is vóór het einde van 2020 €2500,- te verzamelen voor het goede doel: Leergeld Parkstad

Momenteel is er helaas geen Tosti Thursday, maar zodra we weer beginnen laten we het je weten!

Laat je gegevens hier achter, dan houden wij je op de hoogte…

Houd me op de hoogte

Kies uit één van de thema’s…

…en geef je op voor de volgende Tosti Thursday. Vind je meerdere onderwerpen interessant? Dan kom je gewoon vaker : )

Per deelname betaal je €25,- p.p. Hiervoor krijg je:

  • Een overheerlijke tosti-lunch
  • Hands-on kennis om je online marketing naar een hoger niveau te tillen
  • Heel veel goede karmapunten!

Influencer marketing

Meer info

Hoe werkt influencer marketing en welke influencer past bij mij?

Wil je met influencers werken, maar weet je niet hoe?
De juiste influencer strategie zorgt voor een flinke toename in bereik, fans en omzet. Door de verkeerde influencer te kiezen of te vertrouwen op onjuiste data kun je echter veel geld verliezen. Kun jij het kaf van het koren scheiden?

Tijdens deze Tosti Thursday komen de volgende onderwerpen aan bod:

– Hoe vind je de beste influencer voor jouw campagne?

– Welke tools kun je gebruiken?

– Hoe maximaliseer je de efforts van de influencer op je eigen kanalen?

– Wat brengt een influencer nu eigenlijk op?

– Hoe meet je de opbrengsten van de campagne?

– Een aantal voorbeeldcases

Binnenkort weer!
Geef me een seintje

Google

Meer info

Het complete plaatje.

Dat Google de meest gebruikte zoekmachine in Nederland is, is natuurlijk geen verrassing. Hoe je zorgt voor een goede vindbaarheid, zowel organisch als betaald, blijft vaak nog de grote vraag. Tijdens deze Tosti Thursday leren we je hoe je zorgt voor synergie tussen je organische en betaalde inspanningen zodat je het maximale uit je marketingbudget kan halen.

Binnenkort weer!
Geef me een seintje

Data driven marketing

Meer info

Van data naar inzicht naar waarde.

Wil jij weten hoeveel verlies je kan maken op het binnenhalen van één klant? Het antwoord is data! Op basis van data kun je namelijk achterhalen hoeveel een klant gemiddeld oplevert. Met de juiste analyses krijg je meer inzicht in het gedrag van je klanten. Met deze inzichten kun je vervolgens de strategie van je online marketing aanscherpen. Tijdens deze Tosti Thursday gaan we dieper in op de inzet van data en hoe het jouw organisatie verder kan helpen.

Binnenkort weer!
Geef me een seintje

Optimaliseren

Meer info

Haal meer uit je marketingbudget.

Je website functioneert, je site wordt bezocht, je ranked goed in Google en je advertenties trekken de juiste doelgroep aan. Nu de conversies nog! Het optimaliseren van je campagnes of website kan er voor zorgen dat je meer uit je marketingbudget haalt. In deze Tosti Thursday nemen we je mee in de wereld van het optimaliseren. We leren je waar je op moet letten en hoe je effectief verbeteringen kan doorvoeren.

Binnenkort weer!
Geef me een seintje

Online strategie

Meer info

Begin bij de basis.

Er zijn tegenwoordig zoveel tools en media waar je doelgroep gebruik van maakt, welke moet je inzetten en hoe zet je deze effectief in? Tijdens deze Tosti Thursday gaan we samen met jou naar je business en je doelgroep kijken, om uiteindelijk tot een goede basis te komen waar de online strategie uit kan voortvloeien.

Binnenkort weer!
Geef me een seintje

Bekijk het verhaal van Stichting Leergeld

Hier doen we het voor

Leergeld Parkstad

Jouw deelname is niet alleen voor je eigen goede doel. De investering die wij samen doen gaat namelijk volledig naar Leergeld Parkstad. Daarmee help je dus niet alleen jezelf, je draagt ook nog eens een steentje bij aan een enorm goed doel.  Het is ons doel om in 2020 minimaal €2500,- op te halen.

Steeds meer kinderen in Parkstad kunnen om financiële redenen niet meedoen aan activiteiten die voor hun leeftijdsgenootjes heel normaal zijn. Zij staan vaak letterlijk aan de zijlijn. Leergeld Parkstad wil deze kinderen laten meedoen!
Leergeld Parkstad biedt deze grote groep minderbedeelde kinderen nieuwe kansen om deel te nemen aan schoolse en vrije-tijdsactiviteiten, zoals sport, muziek-, zwemles of deelname aan schoolreisjes. Leergeld biedt hun hiermee een springplank, waardoor zij opbloeien, kennis en vaardigheden ontwikkelen en hun eigenwaarde vergroten.

Draag jij je steentje bij?

Wij hebben al…

79

professionals geholpen

€ 1975,-

Opgehaald voor het goede doel

197

Tosti's geserveerd

Zij gingen je al voor…

Hele bruikbare en snel te implementeren tips gekregen bij de Tosti Thursday. Dus een lekkere tosti, goede tips voor mijn bedrijf en ik help de stichting Return ermee om anderen te ondersteunen. Ik was onder de indruk van de kwaliteit en creativiteit van de mensen bij Pure Minds.

Patrick CollarisAbilityQuest

Buiten onder het genot van de zon en een heerlijke tosti zijn wij voorzien van top marketingadvies!

Astrid FruschA3 Administratie

Inspiratie, passie en vakmanschap – de “ingrediënten” die deze Tosti Thursday voor mij waardevol maakten. Pure Minds speelt goed in op de actuele ontwikkelingen in het vakgebied en dat alles in een prettige omgeving met een laagdrempelige sfeer.

Ilse NelissenProjectmanager Limburgvac

Ik wil tosti’s eten

Vul hier je gegevens in, dan krijg je van ons een seintje.