fbpx Skip to main content

Technische SEO

Search Engine Optimization

Waarom Pure Minds?

  • Open, eerlijk en professioneel
  • 95% tevreden tot uiterst tevreden opdrachtgevers
  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • Gecertificeerde specialisten
  • Google Partner Agency

Met SEO creëer je vindbaarheid in zoekmachines zoals Google en Bing. Zo genereer je meer bezoekers en uiteindelijk meer omzet. Een website zit vol met moderne technologie en het is belangrijk dat jouw websitebezoekers de optimale beleving krijgen. Zoekmachines geven namelijk voorrang aan websites met een goede gebruikerservaring. Daarom zetten wij bij de inzet van technische SEO alles in het werk om jouw website snel, veilig, overzichtelijk en responsive te maken. Dat is overigens niet alleen goed voor je organische rankings; ook je betaalde campagnes renderen beter als de techniek van je website op orde is. Onze SEO-strategie bestaat uit drie pijlers:

  • Techniek
  • Authoriteit
  • Content

De factoren waarmee zoekmachines je website beoordelen zijn continu in beweging. Daarnaast kunnen wijzigingen in je website ervoor zorgen dat er nieuwe problemen in de techniek ontstaan. Nadat het adviesplan is doorgevoerd blijven wij je website daarom op alle belangrijke aandachtspunten monitoren.

Performance Max Google Ads

Een technische SEO analyse

Het fundament van goede SEO ligt in de techniek van je website. Sinds 2021 zijn de Core Web Vitals een officiële ranking factor. Hiermee is technische SEO een nóg belangrijker onderdeel geworden van de SEO strategie.

Om erachter te komen hoe jouw technische SEO eruit ziet starten we met een technische SEO analyse. We scannen jouw website op een aantal punten. Onze aanbevelingen zijn het startpunt om jouw technische SEO naar het volgende niveau te tillen. Wij leveren een adviesplan op met actiepunten die gedeeld kan worden met jouw website bouwer of developer. We beschikken zelf ook over een groot netwerk van vertrouwde bouwers, mocht hier behoefte aan zijn.

Technische SEO in de marketingfunnel

Onze SEO-specialisten ontzorgen je volledig van de technische aspecten van SEO. Wij zien het volledige plaatje en weten exact wat te doen. We denken met je mee en gaan regelmatig met je in gesprek om nieuwe kansen te ontdekken.

Wij zorgen voor maximale zichtbaarheid door jouw boodschap over meerdere kanalen te verspreiden volgens een slimme online strategie. Zo blijf je top of mind bij je doelgroep en krijg je trouwe klanten. Om dit overzichtelijk te maken gebruiken wij het See-Think-Do-Care model van Google. De technische SEO aspecten van je website zien wij meer als hygiënefactor van een volledige SEO strategie. Dit zijn volgens ons onderdelen die simpelweg moeten kloppen om organisch resultaat te behalen.

Hoe we jouw online strategie vormgeven? Dat hangt helemaal af van je doelstelling en aan de klantreis die jouw doelgroep aflegt. Daarom is geen enkele strategie hetzelfde. Benieuwd hoe wij een online strategie creëren? Lees hier verder of neem direct contact met ons op!

Sparren over technische SEO?

“Bij Performance Max campagnes geef je Google meer macht dan ooit. Dit hoeft echter geen probleem te zijn als je alle ins- en outs weet over dit nieuwe campagnetype. Laten we samen kijken of dit ook interessant kan zijn voor jouw bedrijf.”

Koy VinkenTeamlead SEO & Online Marketeer bij Pure Minds

Onze SEO specialisten

Technische SEO uitbesteden? Onze SEO specialisten helpen jou graag om jouw bedrijf verder te laten groeien op het gebied van SEO. Het uitvoeren van een technische SEO analyse vormt hierbij het uitgangspunt.

Meer weten?

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@pureminds.nl of bel naar +31 45 369 0530

Neem contact met ons op
Pure Minds samen naar resultaat