fbpx Skip to main content

SEO Training

1-op-1 training met jou of je team

Bij ons op kantoor, bij jou of online

Op maat gemaakt

Leer hoe je meer kan halen uit jouw website met een SEO training!

Search Engine Optimization (SEO) kost veel tijd maar kan heel veel relevant, waardevol verkeer naar jouw website genereren. Het is een langer proces waarvan je niet direct resultaat ziet, maar met hard werk, zal er zeker meer resultaat komen. SEO bestaat niet alleen uit het schrijven van teksten, maar ook uit linkbuilden, technische SEO en nog veel meer. Met een SEO training leer je alle ins en outs van SEO en hoe je ervoor zorgt dat jouw bedrijf hoger gaat ranken bij zoekmachines!

Programma

Een SEO training wordt helemaal op maat gemaakt voor jou. We zorgen ervoor dat de aspecten van SEO die jij wil leren helemaal behandeld worden. Om dit te garanderen doen we eerst een intake samen om te kijken wat de wensen zijn en wat jij van de training wilt leren. Op basis daarvan gaan wij aan de slag om een aansluitende training hierop te maken en zullen we jouw website alvast raadplegen. 

Onderwerpen die we kunnen bespreken: 

 • Copywriting
 • Zoekwoordonderzoek
 • Linkbuilding
 • Technische SEO
 • Migratieplan¬†
 • Lokale SEO¬†

De duur van de training ligt aan hoeveel aspecten van SEO we behandelen. Dit kan een paar uur zijn tot een dagdeel of we verspreiden de training over een aantal dagen. Dit bespreken we allemaal met jou voordat we aan de training beginnen.

Voor wie?

Een SEO training is voor iedereen, ongeacht kennisniveau. Of je nu net een beginner bent, of al jarenlang ervaring hebt: de SEO training is op maat gemaakt hiervoor. Samen zorgen we ervoor dat je aan de slag kan met je (nieuwe) SEO strategie. Tijdens deze training mag je alleen komen, maar je mag ook met collega’s komen als er binnen je bedrijf meerdere mensen verantwoordelijk zijn voor SEO. Zo leren jullie allemaal wat van de training. De training is mogelijk bij ons op kantoor, bij jou op locatie of online.

Het resultaat na deze training

Na het volgen van deze SEO training: 

 • Heb je een SEO strategie
 • Heb je een goed uitgangspunt om te beginnen
 • Kun je zelf aan de slag gaan met een zoekwoordonderzoek en copywriting
 • Weet je meer over het gehele SEO traject
 • Helpen we je graag verder met vragen en advies

Ben jij er klaar voor om hoger te ranken bij zoekmachines? Vraag meteen een training aan.

Dit zijn de specialisten die je gaan helpen om hoger te ranken

Deze SEO specialisten kunnen je de ins en outs vertellen over SEO. Tijdens de training delen zij de kennis met jou zodat je zelf aan de slag kan gaan om hoger te gaan ranken met belangrijke pagina’s voor jouw bedrijf.

Meer weten?

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@pureminds.nl of bel naar +31 45 369 0530

Neem contact met ons op
Pure Minds samen naar resultaat