fbpx Skip to main content

Copywriting

Meer weten?

In het huidige digitale tijdperk wordt de waarde van een goed geschreven SEO tekst nog wel eens over het hoofd gezien. Bij veel organisaties ligt de focus op snel resultaat via advertenties in plaats van de duurzame SEO oplossing. Bij Pure Minds zijn we van mening dat betaalde en organische marketing kanalen elkaar op den duur versterken. Om het maximale uit je marketingmix te halen kan je niet zonder een degelijke SEO tekst.

Een goed geschreven SEO tekst draagt bij aan:

  • Je organische positie in Google
  • Het vertrouwen dat de consument heeft in je website of webshop
  • Je conversiepercentage
  • Het weghalen van vragen die je websitebezoeker heeft waardoor je minder tijd kwijt bent aan klantenservice

Copywriting in het kort

Er komt natuurlijk meer bij kijken dan het schrijven van een vloeiende tekst. Een goede SEO tekst draagt bij aan de ervaring van je websitebezoeker én maakt je website beter vindbaar. Natuurlijk ligt hierbij de focus op relevante zoektermen. Er zit altijd een bepaalde strategie achter de inzet van teksten. Hierbij wordt rekening gehouden met de tone of voice van je organisatie, de identiteit en de doelgroep.

Onze aanpak bij Copywriting

Zoals bij al onze SEO werkzaamheden gaan we eerst de huidige status van je teksten inventariseren. Waar kan snel winst behaald worden en welke pagina’s moeten worden verrijkt? Op basis van dit onderzoek worden prioriteiten gesteld: welke teksten worden als eerste geschreven en op basis van welke zoekwoorden? Als dat duidelijk is worden de teksten door een van onze ervaren copywriters geschreven en op de website geplaatst.

Monitoren van je SEO teksten

Ons werk stopt niet na het schrijven en plaatsen van de teksten. Als resultaat gedreven online marketing bureau monitoren we de rankings van je website. Hier zetten we diverse tools voor in. Zo weten we of onze inspanningen hun vruchten afwerpen en waar eventueel nog extra werk verzet moet worden. We weten dus altijd wat de status is en hoe we de volgende stap kunnen maken.

Rapporteren

Maandelijks rapporteren we onze conclusies en bevindingen. Door alles meetbaar te maken zien we wat gebruikers doen nadat ze op het zoekresultaat hebben geklikt. Want bezoekers naar een website brengen is één ding, maar ze moeten natuurlijk ook converteren.

Copywriting in de marketingfunnel

Onze SEO-specialisten ontzorgen je volledig op het gebied van copywriting. Zij zien het grote plaatje en weten exact wat te doen om resultaat te behalen. We denken met je mee en gaan regelmatig met je in gesprek om nieuwe kansen te ontdekken.

Wij zorgen voor maximale zichtbaarheid door jouw boodschap over meerdere kanalen te verspreiden volgens een slimme online strategie. Zo blijf je on top of mind bij je doelgroep en krijg je trouwe klanten. Om dit overzichtelijk te maken gebruiken wij het See-Think-Do-Care model van Google. SEO speelt van begin tot eind een rol in deze cyclus. Copywriting draagt bij aan iedere stap van de klantreis.

Hoe we jouw online strategie vormgeven? Dat hangt helemaal af van je doelstelling en aan de klantreis die jouw doelgroep aflegt. Daarom is geen enkele strategie hetzelfde. Benieuwd hoe wij een online strategie creëren? Neem direct contact met ons op!

De onderdelen van SEO

De autoriteit van je website wordt door middel van linkbuilding versterkt. Dit is een cruciaal onderdeel om hogere posities in zoekmachines te bemachtigen.

De technische aspecten van je website spelen een belangrijke rol in de vindbaarheid van je website. Wij zorgen dat alles goed staat.

Zoekmachine optimalisatie gericht op jouw regio of plaats. Met lokale SEO zorg je dat de buurt jou vindt.

Heb je een nieuwe website? Wij zorgen voor een volledig migratieplan zodat de opgebouwde SEO waarde van je pagina’s en website niet verloren gaat.

De basis van een gedegen SEO strategie begint bij een zoekwoordonderzoek. Wij definiëren relevante zoektermen waar je website gevonden op gaat worden.

Meer weten?

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@pureminds.nl of bel naar +31 45 369 0530

Neem contact met ons op
Pure Minds samen naar resultaat