fbpx Skip to main content

Ontdek de gratis SEA Audit van Pure Minds

Effectieve display advertenties maken

Waarom Pure Minds?

  • Open, eerlijk en professioneel
  • 95% tevreden tot uiterst tevreden opdrachtgevers
  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • Gecertificeerde specialisten
  • Google Partner Agency

De wereld van Search Engine Advertising (SEA) is volop in beweging. Nieuwe mogelijkheden en innovaties volgen elkaar in rap tempo op. Een goede Google Ads of Bing Ads campagne draai je niet zomaar en wordt steeds meer een vak op zich. Een goede Online Marketing Strategie is hierbij natuurlijk het uitgangspunt. Het is een continue strijd met andere adverteerders om de beste resultaten te behalen tegen zo laag mogelijke kosten. Ben je benieuwd of jij alles uit je campagnes haalt? Ontvang dan nu gratis onze SEA Audit en haal alles uit je budget.

Onze aanpak

  • Ontdek of je het maximale rendement uit Google Ads haalt
  • Tips over de nieuwste optimalisatiemogelijkheden
  • Persoonlijke tips en een vergelijking met benchmarkcijfers
  • Bevat onder andere zoekadvertenties, displayadvertenties, video-advertenties (YouTube) en shopping-advertenties
  • Ontvang de score binnen twee werkdagen op je mail
SEA Audit starten

Input

De gratis SEA audit is makkelijk uit te voeren. Jij beantwoordt vertrouwelijk enkele vragen over de Google Ads campagnes van je bedrijf zonder dat wij hier toegang tot nodig hebben.

Output

Je ontvangt persoonlijke verbeterpunten, handige tips & tricks en wij vergelijken jouw antwoorden met onze benchmarks. Zo weet je precies hoe je ervoor staat en waar nog groei mogelijk is.

Interessant?

Onze specialisten voeren graag een diepgaande analyse uit met meer dan 200+ factoren. Maar het liefste gaan ze natuurlijk direct aan de slag om jouw Google Ads campagnes naar een hoger niveau te tillen.

“Zoekadvertenties zorgen ervoor dat klanten jouw product of dienst vinden, als ze op zoek gaan in Google. De ontwikkelingen op het gebied van zoekadvertenties gaan heel snel. Wij helpen je om ervoor te zorgen dat je alle mogelijkheden optimaal benut.”

Christel RuijgrokTeamlead SEA & Online Marketeer bij Pure Minds

Een nog diepgaandere Google Ads analyse? Geen probleem!

Heb je liever een diepgaande analyse waarbij onze specialisten in je Google Ads account meekijken? Geen probleem! Wij kijken graag samen naar je online doelstellingen en of je campagnes hier goed bij aansluiten. We kijken niet alleen naar de strategie, maar ook naar alle details die ervoor zorgen dat jouw campagnes een succes worden. Dit alles doen wij met alleen leesrechten; wij gaan natuurlijk niet zomaar aan je campagnes sleutelen. Ga jij voor de diepgaande analyse? Vul onderstaand contactformulier in en we nemen binnen één werkdag contact met je op.

Deze bedrijven gingen je voor:

Ik wil ook SEA Audit inplannen

Gecertificeerde SEA specialisten

Google Ads campagne uitbesteden? Wij zijn de gecertificeerde Google Partner om jouw bedrijf verder te laten groeien. Al onze specialisten zijn Google Ads Certified. Dit betekent zij alle kneepjes van het vak kennen en optimaal resultaat kunnen behalen met behulp van Google Ads.