Meer bekendheid & bezoekers. Zowel online als offline.

Wie aan tegels denkt, denkt aan Michel Oprey & Beisterveld. Op twee locaties in Nederland, Vianen en Echt, kun je de enorme showrooms vinden. Hier kun je terecht voor de mooiste selectie natuursteen en keramiek voor diverse toepassingen. Michel Oprey & Beisterveld staat voor toonaangevende kwaliteit in de markt van natuursteen en keramiek.

Voor de samenwerking met Pure Minds lag er nog weinig focus op online. De nieuwe website was echter het uitgelezen moment om te beginnen met een ijzersterke online strategie.

De vraag: een online strategie creëren om de juiste doelgroep kennis te laten maken met de toonaangevende kwaliteit van het bedrijf.

Begin met een gedegen plan op maat

Via de oude website werd al aardig wat data verzameld. Dit konden we goed gebruiken als input voor onze strategie. We onderzochten de doelgroep en de kanalen die hiervoor relevant zijn. Dit goten we in een gedegen plan op maat. Potentiële klanten worden online geïnspireerd, vervolgens leggen ze een bezoek af bij de showroom. Omdat ons team nauw samenwerkt met het team van Michel Oprey & Beisterveld maakten we een helder overzicht inclusief campagnestructuur.

Een nieuw terras of vloer? Easy as 1-2-3

In de campagnes focusten we op de exclusiviteit van het aanbod, het specialisme van de adviseurs en de kwaliteit van de producten. Het doel: de doelgroep inspireren door te laten zien wat er allemaal mogelijk is met de tegels van Michel Oprey & Beisterveld.

Via Facebook, Instagram, Pinterest en het Google Display-netwerk maakten potentïele klanten voor het eerst kennis met het assortiment en de mogelijkheden. Via Google gingen zij vervolgens op zoek naar Michel Oprey & Beisterveld en de productcategorieën. Om deze zoekers op te vangen is de zichtbaarheid optimaal verbeterd.

Met een pakkende, relevante remarketing campagne bleef Michel Oprey & Beisterveld on top of mind. De juiste advertentiefrequentie voorkomt advertentiemoeheid. Dit houden wij nauwlettend in de gaten.

In 9 maanden tijd leverde dat de volgende resultaten op:

187491

nieuwe bezoekers

3437

contactopnames

1

nieuwe samenwerking in 2021

"Michel Oprey en Beisterveld heeft ons het vertrouwen gegund om onze visie en strategie te implementeren om zo maximale zichtbaarheid te garanderen. In de maandelijkse meetings bekeken we de resultaten en sparden we over de vervolgstappen. Dat maakte de samenwerking zo fijn!"

Liam HermansOnline Marketeer

"Door de zelfkritische houding van PureMinds zijn ze in staat om de steeds groeiende cijfers te blijven realiseren. Dat doen ze niet door snel te scoren, maar echt een goed fundament te leggen voor de lange termijn."

Rolf KeulenMichel Oprey & Beisterveld

Ontdek onze resultaatgedreven aanpak

Voor organisaties die online winst willen maken.

Pure Minds samen naar resultaat