Snelle groei

Gamecardsdirect is het bedrijf van Sven Hanssen. Het managen van het bedrijf neemt uiteraard veel tijd in beslag, waardoor een voor zijn zaak essentiële factor als online marketing, er vaak bij in schiet. “Google is gewoon ingewikkeld”, vindt Hanssen. “Vooral toen ik acht jaar geleden begon, was ik daar veel tijd aan kwijt.”

Al snel groeide de onderneming. Op online gebied was de markt toen echter nog wel overzichtelijk. “Vroeger draaide het alleen om Marktplaats en eBay”, blikt Hanssen terug. “Later kwam Google daar bij, met bijvoorbeeld AdWords. In die tijd was dat nog vrij eenvoudig, er was immers niet veel concurrentie. In Nederland deed bijna niemand wat ik deed.”

Maar met de tijd volgde ook de concurrentie. Voordat Hanssen het wist, bevond hij zich in een drukbezette markt, met allerlei spelers die online hun weg naar de klant wisten te vinden. Aan ons dus de taak om de juiste mensen te trekken en de conversie te verhogen.

“Doelgericht conversie verhogen”

 

Doelgericht conversie verhogen: dát is volgens Hanssen de essentie van online marketing. “Kijk, van tevoren weet je niet hoe snel je resultaat haalt uit online marketing”, legt hij uit. “Maar na verloop van tijd zie je de resultaten verschijnen. Dan zie je dat de omzet omhoog gaat, mits je goed te werk bent gegaan. Maar met minimaal zes maanden aanlooptijd moet je toch echt wel rekening houden.”

Voor Hanssen en zijn bedrijf heeft online marketing in ieder geval geen windeieren gelegd. Hij behoort tot de top drie van Nederland als het gaat om het online verkopen van game- en prepaidcards. “Online gebeurt het voor ons en daar willen we dus goed vertegenwoordigd zijn. En daar werken we voortdurend aan, samen met Pure Minds.”

Een goed resultaat, sturen op ROAS.

In een markt met veel concurrentie zijn resultaten niet vanzelfsprekend. We kiezen er daarom voor om alle campagnes strak aan te sturen en de ROAS te monitoren. Samen met het team van GameCardsDirect.com werken we aan conversieverbetering en maximalisatie van het resultaat.

Gamecardsdirect: High Scores

5

Al meer dan vijf jaar succesvol online

2000

ROAS

4

Actief in vier landen

SEO werd steeds belangrijker”. “Hoe sneller en hoe beter men ons kon vinden, hoe hoger onze omzet werd. Maar online marketing was en is mijn vak niet, dus ik voelde de noodzaak om dit professioneel aan te pakken. Vandaar de samenwerking met Pure Minds.”

Sven HanssenOnline Gamecard Diensten
Gamecardsdirect en Pure Minds

Ontdek onze resultaatgedreven aanpak

Voor organisaties die online winst willen maken.

Pure Minds samen naar resultaat