Een complete online marketing aanpak

In juli 2021 benaderde Dekentje.nl ons met het doel om te gaan groeien. 

Wie is Dekentje.nl?

Dekentje.nl is er voor alle thuis-liefhebbers. Met een groot assortiment aan dekens brengen zij duurzame, kwalitatieve Europese merken naar de Nederlandse markt. Het assortiment betreft plaids, dekens, picknickkleden en babydekens.

Onze aanpak

We zagen direct kansen op het gebied van zoekmachines en sociale media. Daarom begonnen we eerst met een combinatie van SEO & SEA. Later voegden we ook social media toe. Met een stuk content creatie vanuit Sunny Side Up konden we de social kanalen goed vullen.

Het resultaat

De omzet steeg in 2022 met 74% t.o.v. 2021. In alle eerlijkheid, dit was niet alleen te danken aan onze inzet maar ook aan het feit dat de vraag naar dekens enorm steeg door de gascrisis in 2022. Door hier goed op in te spelen hebben we samen met Dekentje.nl ervoor gezorgd dat ze hard zijn gegroeid.

Duurzame marketing

De grote stappen die zijn gemaakt op gebied van SEO zorgen er daarnaast voor dat Dekentje.nl in 2023 blijft doorgroeien.

91

meer organisch verkeer

171

meer opbrengst

53

voor op de omzet van 2022

In februari 2023 doneerde Dekentje.nl voor meer dan 2000 euro aan dekens aan Turkije na de verwoestende aardbeving. Wij zijn trots dat wij hier mede aan hebben mogen bijdragen.

"Door mee te denken in de complete online marketing aanpak van Dekentje.nl kunnen we elk kanaal perfect op elkaar laten aansluiten. Zo creëren we eenheid op elk kanaal met de juiste boodschap van Dekentje.nl en bereiken we een grote doelgroep. Samen halen we het maximale uit online marketing."

Sanne JanssenOnline Marketeer

Ontdek onze resultaatgedreven aanpak

Voor organisaties die online winst willen maken.

Pure Minds samen naar resultaat