fbpx Skip to main content

Meet the team

 

Maak kennis met onze online marketingspecialisten. Ieder met een eigen kracht, allen met een gezamenlijk doel: meer resultaat voor onze partners!

Sonny Sieben Pure Minds

Sonny Sieben

Opgegroeid binnen een familiebedrijf waarin alles draaide om de klant. Met deze filosofie en de ervaring van het runnen van een eigen webshop help ik nu andere ondernemers te groeien en online hun merk neer te zetten.

Waar staat de naam Pure Minds voor?
Puur staat voor transparant, eerlijk en oprecht. Omdat we eerlijk zaken willen doen, oprecht resultaat willen behalen en transparant willen zijn richting onze opdrachtgevers.
Daarnaast staat het voor het pure van een kind. Onbevangen, op zoek naar avontuur en nieuwe kennis.

Randy Leurs

Een combinatie maken van alle marketingkanalen voor het optimale resultaat. Daar krijg ik energie van.
Christel Ruijgrok

Christel Ruijgrok

Online marketing is niet alleen mijn vak, maar ook mijn passie. Met een doelgerichte en datagedreven aanpak help ik jouw organisatie om optimaal online resultaat te behalen.
Bjorn

Bjorn Meijers

Ik krijg veel energie van het verbeteren en versterken van jouw User Experience, zowel in de vorm van een enkel stuk content als een op maat gemaakte campagne. Samen kijken we wat past bij jouw bedrijf en gaan we voor resultaat!
Online Marketeer - Sanne

Sanne Janssen

Hoe bereik je jouw klanten via de juiste kanalen? Welke campagne/advertentie zorgt voor de beste resultaten? Dit zijn vragen waar ik me graag mee bezig houd!

Sanne Lux

Heb je de juiste online strategie gevonden? Dan zorgen wij er samen voor dat deze strategie versterkt wordt door de juiste goede content op jouw sociale media. Tekst, fotografisch of videografisch beeld, samen maken we het verschil.
Ashley Mlekuz Pure Minds

Ashley Mlekuz - Gubbels

Hoe kunnen we jouw bedrijf, dienst of product op het juiste moment, met de juiste tone of voice en bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen? Met deze vraag houd ik mij niets dan liever bezig. Zo komen we samen tot een optimale klantbeleving en klantreis!
Marco Pinkaarts

Marco Pinkaarts

Creativiteit en visie ondersteunt met data leidt tot waardevolle oplossingen en krachtige besluitvorming. Wij staan achter wie vooruit wil.
Emiel Vossen

Emiel Vossen

Ik benader de zaken graag nuchter en vind het ook enorm belangrijk om zowel met klanten als collega’s prettig en relaxed te kunnen samenwerken waarbij humor een voorname rol speelt.

Bengt Verhoeven

Samen met de PM professionals zorgen wij ervoor dat we werken aan de volgende stap in de groei en ontwikkeling van onze mensen en de organisatie. Dat doen wij door te investeren in vak techniek, innovatie, kennis en het leveren van een hoogwaardige kwaliteit van onze online marketing dienstverlening. Onze professionals zijn uniek en maken het verschil bij onze klanten!

DAAG ONS UIT VOOR JOUW VOLGENDE PROJECT!

Voor organisaties die online winst willen maken.

Pure Minds samen naar resultaat