Meet the team

 

Maak kennis met onze online marketingspecialisten. Ieder met een eigen kracht, allen met een gezamenlijk doel: meer resultaat voor onze partners!

Wesley Peters Pure Minds

Wesley Peters

Ooit al eens afgevraagd hoeveel omzet je misloopt door niet of niet juist te investeren in een goede online marketingstrategie? Het juist inzetten van verschillende kanalen, campagnes en touchpoints is van essentieel belang. Want aan het einde van de dag is het altijd het resultaat dat telt. Niet waar?
Koy Vinken Pure Minds

Koy Vinken

In de data van jouw klanten vind ik waardevolle inzichten. Hiermee creëren wij samen een passende aanpak die ons dichterbij je doelstelling brengt.
Sonny Sieben Pure Minds

Sonny Sieben

Opgegroeid binnen een familiebedrijf waarin alles draaide om de klant. Met deze filosofie en de ervaring van het runnen van een eigen webshop help ik nu andere ondernemers te groeien en online hun merk neer te zetten.

Waar staat de naam Pure Minds voor?
Puur staat voor transparant, eerlijk en oprecht. Omdat we eerlijk zaken willen doen, oprecht resultaat willen behalen en transparant willen zijn richting onze opdrachtgevers.
Daarnaast staat het voor het pure van een kind. Onbevangen, op zoek naar avontuur en nieuwe kennis.

Randy Leurs Pure Minds

Randy Leurs

Een combinatie maken van alle marketingkanalen voor het optimale resultaat. Daar krijg ik energie van.
Renee Coert

Renée Coert

Hoe maak je van websitebezoekers klanten? Ik denk met jouw klanten mee, help ze met waardevolle kennis en zorg dat ze fan worden van jouw bedrijf.
Levi Vinken Pure Minds

Levi Vinken

Met de nieuwste technische snufjes en creatieve concepten zorg ik ervoor dat je boodschap door middel van film bij de juiste doelgroep terecht komt.
Christel Ruijgrok

Christel Ruijgrok

Online marketing is niet alleen mijn vak, maar ook mijn passie. Met een doelgerichte en datagedreven aanpak help ik jouw organisatie om optimaal online resultaat te behalen.
Reni van Boekel

Reni van Boekel

Als trainee ben ik enthousiast om de komende maanden kennis te maken met alle facetten van online marketing.
Dovilė Petrauskaitė

Dovilė Petrauskaitė

Als trainee kijk ik er naar uit om mijn kennis en ervaring op de werkvloer te verdiepen, zodat ik op termijn een echte T-Shaped online marketeer kan worden!

DAAG ONS UIT VOOR JOUW VOLGENDE PROJECT!

Voor organisaties die online winst willen maken.

Pure Minds samen naar resultaat