fbpx Skip to main content

Meet the team

 

Maak kennis met onze online marketingspecialisten. Ieder met een eigen kracht, allen met een gezamenlijk doel: meer resultaat voor onze partners!

Sonny Sieben Pure Minds

Sonny Sieben

Oprichter & eigenaar

Opgegroeid binnen een familiebedrijf waarin alles draaide om de klant. Met deze filosofie en de ervaring van het runnen van een eigen webshop help ik nu andere ondernemers te groeien en online hun merk neer te zetten.

Waar staat de naam Pure Minds voor?
Puur staat voor transparant, eerlijk en oprecht. Omdat we eerlijk zaken willen doen, oprecht resultaat willen behalen en transparant willen zijn richting onze opdrachtgevers.
Daarnaast staat het voor het pure van een kind. Onbevangen, op zoek naar avontuur en nieuwe kennis.

Christel Ruijgrok | Pure Minds

Christel Ruijgrok

Senior Online Marketeer

Online marketing is niet alleen mijn vak, maar ook mijn passie. Met een doelgerichte en datagedreven aanpak help ik jouw organisatie om optimaal online resultaat te behalen.
Wouter Mans - Mede-eigenaar van Pure Minds online marketing sinds augustus 2023.

Wouter Mans

Eigenaar

Een bedrijf neerzetten en/of laten groeien, dat laat mijn vlammetje branden. Ik duik weer in een cowboy tijd, weer terug naar de ondernemersmentaliteit. Sterker nog, ik stap in bij Pure Minds als mede-eigenaar naast oprichter Sonny Sieben. Samen knallen we Pure Minds naar het volgende niveau.

Randy Leurs

Online Marketeer

Een combinatie maken van alle marketingkanalen voor het optimale resultaat. Daar krijg ik energie van.

Sanne Lux

Social Content Marketeer

Heb je de juiste online strategie gevonden? Dan zorgen wij er samen voor dat deze strategie versterkt wordt door de juiste goede content op jouw sociale media. Tekst, fotografisch of videografisch beeld, samen maken we het verschil.
Emiel Vossen

Emiel Vossen

Senior Online Marketeer

Ik benader de zaken graag nuchter en vind het ook enorm belangrijk om zowel met klanten als collega’s prettig en relaxed te kunnen samenwerken waarbij humor een voorname rol speelt.
Pure Minds | Online marketeer Martijn Jeurissen

Martijn Jeurissen

Online Marketeer

Ashley Mlekuz - Gubbels

Online Marketeer

Hoe kunnen we jouw bedrijf, dienst of product op het juiste moment, met de juiste tone of voice en bij de juiste doelgroep onder de aandacht brengen? Met deze vraag houd ik mij niets dan liever bezig. Zo komen we samen tot een optimale klantbeleving en klantreis!
Bryan Kluitenberg | Trainee bij Pure Minds

Bryan Kluitenberg

Trainee

Leergierig, competitief, enthousiast en sociaal - dat ben ik in een notendop. Met een passie voor online marketing en multimedia design streef ik ernaar een essentiële rol te spelen in het behalen van jouw marketingdoelstellingen. Dankzij mijn traineeship bij Pure Minds, werk ik hard aan het verfijnen van mijn vaardigheden en kennis op het gebied van online marketing.
Gianni Ummels | Trainee bij Pure Minds

Gianni Ummels

Trainee

Leergierig, vol enthousiasme en zeer open minded. Dat is hoe je me het beste kan omschrijven en ook wat ik wil bijdragen aan Pure Minds als trainee.

DAAG ONS UIT VOOR JOUW VOLGENDE PROJECT!

Voor organisaties die online winst willen maken.

Pure Minds samen naar resultaat