Meet the team

 

Maak kennis met onze online marketingspecialisten. Ieder met een eigen kracht, allen met een gezamenlijk doel: meer resultaat voor onze partners!

Wesley Peters Pure Minds

Wesley Peters

Ooit al eens afgevraagd hoeveel omzet je misloopt door niet of niet juist te investeren in een goede online marketingstrategie? Het juist inzetten van verschillende kanalen, campagnes en touchpoints is van essentieel belang. Want aan het einde van de dag is het altijd het resultaat dat telt. Niet waar?

Leon Goossens

Vind jij jouw online zichtbaarheid belangrijk maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Ontvang je graag meer en vooral betere leads? Of loopt de omzet uit jouw online kanalen voor je gevoel nog achter? Dit zijn vragen waar ik blij van word en je graag mee op weg help!
Koy Vinken Pure Minds

Koy Vinken

In de data van jouw klanten vind ik waardevolle inzichten. Hiermee creëren wij samen een passende aanpak die ons dichterbij je doelstelling brengt.
Randy Leurs Pure Minds

Randy Leurs

Een combinatie maken van alle marketingkanalen voor het optimale resultaat. Daar krijg ik energie van.
Renee Coert

Renée Coert

Hoe maak je van websitebezoekers klanten? Ik denk met jouw klanten mee, help ze met waardevolle kennis en zorg dat ze fan worden van jouw bedrijf.
Sonny Sieben Pure Minds

Sonny Sieben

Opgegroeid binnen een familiebedrijf waarin alles draaide om de klant. Met deze filosofie en de ervaring van het runnen van een eigen webshop help ik nu andere ondernemers te groeien en online hun merk neer te zetten.

Waar staat de naam Pure Minds voor?
Puur staat voor transparant, eerlijk en oprecht. Omdat we eerlijk zaken willen doen, oprecht resultaat willen behalen en transparant willen zijn richting onze opdrachtgevers.
Daarnaast staat het voor het pure van een kind. Onbevangen, op zoek naar avontuur en nieuwe kennis.

Christel Ruijgrok

Christel Ruijgrok

Online marketing is niet alleen mijn vak, maar ook mijn passie. Met een doelgerichte en datagedreven aanpak help ik jouw organisatie om optimaal online resultaat te behalen.
Reni van Boekel

Reni van Boekel

Hoe kunnen we jouw ideale klant op het juiste moment bereiken met een pakkende boodschap? Van deze vraag word ik enthousiast.
Levi Vinken Pure Minds

Levi Vinken

Met de nieuwste technische snufjes en creatieve concepten zorg ik ervoor dat je boodschap door middel van film bij de juiste doelgroep terecht komt.
Bjorn

Bjorn Meijers

Ik krijg veel energie van het verbeteren en versterken van jouw User Experience, zowel in de vorm van een enkel stuk content als een op maat gemaakte campagne. Samen kijken we wat past bij jouw bedrijf en gaan we voor resultaat!

Sanne Janssen

Als trainee heb ik er zin in om mijn kennis uit te breiden en ervaring op te doen binnen de verschillende onderdelen die aan bod komen bij online marketing.
Dovilė Petrauskaitė

Dovilė Petrauskaitė

Als online marketeer draai ik aan de knoppen om het online succes van onze klanten te boosten. Het inzetten van verschillende kanalen, opzetten van advertentiecampagnes en denken over andere essentiële touchpoints zijn dingen waar ik als creatieve ziel energie van krijg.

DAAG ONS UIT VOOR JOUW VOLGENDE PROJECT!

Voor organisaties die online winst willen maken.

Pure Minds samen naar resultaat