Meet the team

 

Maak kennis met onze online marketingspecialisten. Ieder met een eigen kracht, allen met een gezamenlijk doel: meer resultaat voor onze partners!

Wesley Peters Pure Minds

Wesley Peters

Ooit al eens afgevraagd hoeveel omzet je misloopt door niet of niet juist te investeren in een goede online marketingstrategie? Het juist inzetten van verschillende kanalen, campagnes en touchpoints is van essentieel belang. Want aan het einde van de dag is het altijd het resultaat dat telt. Niet waar?
Koy Vinken Pure Minds

Koy Vinken

In de data van jouw klanten vind ik waardevolle inzichten. Hiermee creëren wij samen een passende aanpak die ons dichterbij je doelstelling brengt.
Sonny Sieben Pure Minds

Sonny Sieben

Opgegroeid binnen een familiebedrijf waarin alles draaide om de klant. Met deze filosofie en de ervaring van het runnen van een eigen webshop help ik nu andere ondernemers te groeien en online hun merk neer te zetten.

Waar staat de naam Pure Minds voor?
Puur staat voor transparant, eerlijk en oprecht. Omdat we eerlijk zaken willen doen, oprecht resultaat willen behalen en transparant willen zijn richting onze opdrachtgevers.
Daarnaast staat het voor het pure van een kind. Onbevangen, op zoek naar avontuur en nieuwe kennis.

Reinier Martens Pure Minds

Reinier Martens

Welke kanalen zet je in op welk moment van je customer journey? Hoe meet je deze kanalen en wat dragen ze bij aan de bottomline groei van jouw bedrijf? Met behulp van de juiste attributie instellingen en het testen van incrementele uplift per kanaal breng ik je naar de top.
Randy Leurs Pure Minds

Randy Leurs

Een combinatie maken van alle marketingkanalen voor het optimale resultaat. Daar krijg ik energie van.
Liam Hermans Pure Minds

Liam Hermans

Door een holistisch perspectief te hanteren en gebruik te maken van de verschillende online kanalen, bereik ik jouw doelgroep op het juiste moment.
Renee Coert

Renée Coert

Hoe maak je van websitebezoekers klanten? Ik denk met jouw klanten mee, help ze met waardevolle kennis en zorg dat ze fan worden van jouw bedrijf.
Levi Vinken Pure Minds

Levi Vinken

Met de nieuwste technische snufjes en creatieve concepten zorg ik ervoor dat je boodschap door middel van film bij de juiste doelgroep terecht komt.
Beau Meels Pure Minds

Beau Meels

Elk bedrijf is uniek en vereist daardoor een aanpak op maat. Ik help bedrijven bij het maken en het beheren van een online marketingstrategie die resulteert in een geoptimaliseerde online customer journey.

DAAG ONS UIT VOOR JOUW VOLGENDE PROJECT!

Voor organisaties die online winst willen maken.

Pure Minds samen naar resultaat