fbpx Skip to main content

Waardevolle tips van oprichter Sonny Sieben voor ondernemers

Sonny Sieben, oprichter van Pure Minds, was onlangs te gast bij de talk show van LimburgWerkt. Hierin werd gesproken over het internetgedrag dat drastisch is veranderd de afgelopen maanden en geeft Sonny waardevolle tips voor ondernemers.

‘Mensen worden bijna gedwongen om online te kopen, waardoor ze ook opeens snappen hoe een check-out werkt. Dat klinkt heel gek, maar we zijn enorm vooruit gegaan binnen een paar maanden tijd’.

Wat betekent dit voor jou? Check de video!

Lees het hele artikel

Bestellen & betalen op social media? Ontdek de mogelijkheden!

Een customer journey op één social media kanaal waar je kunt inspireren, bestellen & betalen? Het is mogelijk! Wij hebben de mogelijkheden uitgezocht bij de vier grootste social platformen en dit zijn de resultaten.

Scoren met online marketing deze zomer? We geven je 3 zomertips!

Het is zomer, dat betekent natuurlijk zon, zee, strand en vakantie voor velen. Maar wat betekent dit voor je online marketing? Wij hebben 3 zomertips voor je!

  1. Target mobiele apparaten. Mobiele apparaten zijn al jaren niet meer weg te denken maar in de zomer worden deze zelfs nog belangrijker. In de afgelopen jaren hebben we in de zomer een groei tot wel 54% in het gebruik mobiele apparaten gezien. Denk eraan dus om je campagnes hierop aan te passen en optimaliseren.
  2. De Staycation is de zomertrend van 2020. Dankzij alle omstandigheden vieren veel mensen dit jaar hun zomervakantie thuis of binnen Nederland. Speel hierop in door het inzetten van lokale campagnes of speciale Staycation acties, pakketten of kortingen.
  3. Denk out-of-the-box! Door de ontspannen sfeer is de zomer het moment om op social media iets nieuws te proberen en te experimenteren. De grootste trend die we dit jaar zien is het gebruik van TikTok, dit platform met zijn korte spontane video’s biedt veel ruimte voor creativiteit en originele content.

Nog nooit zoveel gezocht naar vakanties in eigen land!

Waarschijnlijk zien je vakantieplannen er dit jaar een stuk anders uit dan je gepland had. Een verre reis zal een stuk lastiger worden en misschien kun jij zelfs helemaal niet weg…

Maar Nederlanders vinden wel een oplossing om alsnog te kunnen genieten van een welverdiende vakantie. De afgelopen 5 jaar werd er namelijk nog nooit zoveel gezocht naar vakanties in eigen land. Bekijk hiernaast een aantal trendgrafieken!

Maak jouw website migratie tot een succes met deze checklist!

Een website migratie kan, indien goed uitgevoerd, resulteren in een groei van het aantal websitebezoekers en het conversiepercentage. Het tegenovergestelde is ook waar. Een slecht uitgevoerde website migratie kan er ertoe leiden dat je website bezoekers kwijt raakt en het vertrouwen van je bezoekers wordt geschaad. Dit zagen we terug bij een klant waar men vergeten was om redirects in te stellen met als gevolg een daling van 12.000 bezoekers per week naar 900 per week. Onkunde of onwetendheid?

We geven je de top 7 tips voor een succesvolle website migratie:

  1. Stel een plan op en denk na over risico’s
  2. Vergeet geen back-ups te maken
  3. Geef zoekmachines de juiste toegang tot je website
  4. Redirects en cononical tags juist toepassen
  5. Geef een domeinnaam wijziging door aan de Google Search Console
  6. Check gedurende het hele proces op fouten
  7. Vergeet je off-page informatie niet bij te werken

Meer weten? Klik hier voor de ultieme website migratie checklist!

Website migratie checklist

Hoe krijg je meer bereik op LinkedIn?

Een groot netwerk op LinkedIn kan zeer waardevol zijn voor je business. Maar hoe creëer je dat bereik? Maak een goede start en boost je bereik met onze tips!