fbpx Skip to main content

Link in bio

Leuk dat je er bent!

Succesverhaal Pinterest Ads

Pinterest is onderdeel van de marketingaanpak van Michel Oprey & Beisterveld. Hiermee bieden zij inspiratie over ontwerpmogelijkheden en geven ze hun producten meer zichtbaarheid. Wij maakten een 0-meting, verbeterden het account en gingen aan de slag met Pinterest Advertenties.

Lees hier verder.
Succesverhaal Performance Max

Autoklusser.nl kwam eind 2021 naar Pure Minds voor hulp met Google Ads. Met een goed campagneplan gingen wij aan de slag. Echter bleven de gewenste resultaten uit met de Search en Shopping campagne. We besloten het over een heel andere boeg te gooien en het nieuwste campagnetype van Google te gaan gebruiken: Performance Max. En met resultaat!

Lees het succesverhaal.
Online PR

Een goede online PR-strategie wordt niet voor je bedacht; die bedenk je samen! Jij hebt de meeste kennis van jouw bedrijf. Wij van online marketing. Hoe kun jij online PR als een effectief middel inzetten om een groot bereik te genereren? De PR-professionals van Pure Minds staan klaar om je op weg te helpen en jouw PR-aanpak naar het volgende niveau te tillen.

Lees hier verder.
Download onze whitepaper

Wil je meer omzet halen uit Google Ads? In deze whitepaper lees je niet alleen onze best practices voor Performance Max, maar ook of het iets is voor jouw bedrijf en in welke situaties je Google Performance Max eigenlijk meteen zou moeten inzetten.

Download de whitepaper hier.
Aanzienlijke toename van verkeer Ć©n aanmeldingen voor de open dag

In samenwerking met VISTA college heeft Pure Minds een online campagne opgezet ter promotie van de open dag. VISTA college biedt een groot aanbod MBO-opleidingen en bedrijfsopleidingen aan op diverse locaties in heel Limburg. Wij brachten de open dag op een aansprekende wijze onder de aandacht onder jongeren en hun ouders/verzorgers.

Lees hier verder.
Download onze whitepaper

Het social media landschap is continu in beweging. De meeste bedrijven hebben platformen als Facebook en Instagram ondertussen al in hun marketingmix zitten. Echter zijn er een aantal nieuwe ā€œspelersā€ die vaak nog niet de aandacht krijgen die ze verdienen. In deze whitepaper lees je meer over de mogelijkheden van Pinterest, Snapchat en TikTok en leer je meteen of jij misschien kansen laat liggen! Download de whitepaper nu.

Download de whitepaper hier
Alles over het nieuwe campagnetype van Google Ads: Performance Max!

Performance Max is een nieuw campagnetype dat gebaseerd is op de maximale performance van jouw advertenties. Wij hebben een blog geschreven waar alles instaat dat jij moet weten over Performance Max, hoe je het kan inzetten en de eerste resultaten bij onze klanten!

Lees hier verder.
Bovenaan de zoekresultaten in Google: zo doe je dat!

Wat is een goede zoekwoorden analyse en waar moet je rekening mee houden? Om je te helpen in de wereld van zoekwoorden optimalisatie hebben we de belangrijkste termen en stappen voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij zelf aan de slag met je eigen analyse.

Lees hier verder.
Gevonden worden op Google: hoe doe je dat?

Hoe zorg je er voor dat je beter gevonden kunt worden op Google? In onze nieuwste blogpost delen wij de belangrijkste bouwstenen die je nodig hebt voor een sterke basis om betere rankings in Google te realiseren.

Lees hier verder
Sunny Side Up gaat van start als zelfstandig video contentbureau

Na een aantal succesvolle pilots is vandaag de officiƫle lancering van Sunny Side Up als afzonderlijke divisie van Pure Minds. Sunny Side Up maakt videocontent toepasselijk voor online marketingcampagnes voor zowel grote als kleine bedrijven in heel Nederland.

Lees de officiƫle aankondiging.
Onze succesverhalen: Michel Oprey & Beisterveld

Denk je aan tegels, dan denk je aan Michel Oprey & Beisterveld. Voor hen creƫerden wij een online strategie om de juiste doelgroep kennis te laten maken met de toonaangevende kwaliteit van het bedrijf.

Lees hier verder
Download hier de GA4 Whitepaper!

Wegwijs worden in Google Analytics 4? In onze whitepaper nemen we je mee en vertellen alles wat je moet weten over Google Analytics 4. Na het lezen kun je zelf direct aan de slag! šŸ™Œ

Ik wil de whitepaper!
Onze succesverhalen: Kabeldirect.nl

Kabeldirect.nl is gespecialiseerd in kabels en aansluitaccessoires. Zij hebben al meer dan 500.000 klanten blij gemaakt met de perfecte kabel. Sinds 2015 mocht Pure Minds bijdragen aan deze groei.

In juli 2020 kreeg Kabeldirect.nl een nieuwe webshop; een uitgelezen kans om een SEO-strategie vanaf de basis goed op te zetten.

Lees hier verder
Daelmans Stroop Face Essence

Vorige week was het 1 april en wat zijn we online beetgenomen dit jaar! Onze klant Daelmans had een 1 april grap met Stroop Face Essence. Een gezichtscrĆØme van pure stroop die een positief effect op je huid zou hebben. Marketingfacts maakte een groot overzicht van de meest hilarische 1 april grappen.

Lees hier verder
Onze succesverhalen: Ruijters Woningmakelaardij

Op een toplocatie in het centrum van Heerlen, schuin tegenover het Maankwartier, verrijst Residentie de Veste II. Een unieke woonomgeving met tien fantastische appartementen met riante woonoppervlaktes vanaf circa 149m2 tot 219m2.

Lees hier verder
Onze succesverhalen: Smaak&Vermaak in Heerlen

Een restaurant draaiende houden tijdens de lockdown…
Met veel zorg zetten zij een take away en delivery service op. De wisselende driegangenmenuā€™s tover je in een handomdraai op je bord.

Lees hier verder
Onze succesverhalen: Daelmans Stroopwafels

Soms heb je gewoon behoefte aan een sparringpartner van buitenaf of een paar extra handjes. Dat was voor onze klant Daelmans Stroopwafels het geval. Zij zochten een online marketing partner die kon helpen hun groeidoelstellingen te behalen.

Lees hier verder
Onze succesverhalen: Monsieur Saucisson

Monsieur Saucisson is een winkelconcept dat zich heeft gericht op de verkoop van gedroogde Franse worst. Je vindt hier alle soorten worst die je kunt bedenken. Je vindt hen in de Markthal in Rotterdam, op markten door het hele land en sinds kort online.

Lees hier verder
Blog: Google Mijn Bedrijf

Heb je jouw vermelding op Google Mijn Bedrijf al ingericht en is deze wel volledig? Zo niet, dan liggen er kansen om waardevolle klanten aan te trekken.Ā  Google Mijn Bedrijf is een gratis tool waarmee je kunt beheren hoe je lokale bedrijf wordt weergegeven in Google, zoals Google Maps en Google Zoeken.

Lees hier verder