fbpx Skip to main content

Training Google Analytics 4

1-op-1 of incompany

450 excl. btw

Bij ons op kantoor, bij jou of online

2 uur

Leer deze onmisbare tool beheersen en verbeter jouw online marketingactiviteiten.

Het online landschap en het gedrag van jouw websitegebruikers veranderen steeds meer. Met Google Analytics 4 analyseer je jouw websitegegevens en ontvang je diverse inzichten om jouw marketingactiviteiten te optimaliseren.

Google Analytics 4 vervangt het oude Universal Analytics, ook wel Google Analytics 3 genoemd. De interface ziet er heel anders uit en data wordt anders gemeten. Dit kan er ingewikkeld uitzien als je niet weet waar je moet zoeken om de juiste data te bekijken. Met deze Google Analytics 4 training leren wij je de essentials om deze onmisbare tool volledig te beheersen!

Ja, vertel mij meer

Programma

Voorafgaand aan de training plannen we een intake met je in. Tijdens deze intake bespreken we wat jij precies uit deze training wilt halen en of je specifieke vragen hebt die je graag beantwoord wilt hebben. De Google Analytics 4 training duurt ongeveer twee uur. Tijdens deze training:

  • Lopen we samen door Google Analytics 4 heen, zodat je een idee hebt waar je alles kunt vinden. 
  • Maken we samen aangepaste rapporten en verkenningen. 
  • Kijken we welke rapporten het belangrijkste zijn voor jouw bedrijf en welke je kunt gebruiken om beslissingen te maken. 
  • Behandelen we alle vragen die jij hebt omtrent Google Analytics 4. 

Na afloop van de training ontvang je een handig naslagwerk waar je op terug kunt vallen als je er even niet meer uitkomt. 

Voor wie?

Duik jij regelmatig in data om beslissingen te ondersteunen voor jouw website of online marketing campagnes? Dan is deze training voor jou! 

De training Google Analytics 4 is voor iedereen die betrokken is bij online marketing of online communicatie én aan de slag wil met de nieuwe versie van Google Analytics (GA4). Je mag deze training alleen volgen of samen met je collega’s. 

Let op: voor deze training is het belangrijk dat je Google Analytics 4 al hebt geïnstalleerd op jouw website. Heb je dit nog niet gedaan of kom je er niet uit? Geen probleem. Neem vóór de training contact met ons op, dan kijken we samen hoe we het zo snel mogelijk correct op je website(s) kunnen installeren. 

Zien wij jou binnenkort tijdens een Google Analytics 4 training?
Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op!

Wil jij vóór de training alvast je basiskennis over Google Analytics 4 verbreden? Wij hebben een handige whitepaper geschreven waarin je onder andere meer kunt lezen over het de basis van Google Analytics 4 en verschil tussen Universal Analytics en Google Analytics 4.

Google Analytics 4 whitepaper downloaden
Google Analytics 4 whitepaper

Onze specialisten die je wegwijs maken in Google Analytics 4

Onze analytics experts helpen je om wegwijs te worden en je comfortabeler te voelen in het gebruik van Google Analytics 4.

Meer weten?

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@pureminds.nl of bel naar +31 45 369 0530

Neem contact met ons op
Pure Minds samen naar resultaat