fbpx Skip to main content

Welke verantwoorde organisatie verdient volgens jou gratis marketingondersteuning?

Give Back Friday

Je zou misschien verwachten dat wij als online marketingbureau ieder jaar uitkijken naar Black Friday. Het is immers hét moment om te knallen met campagnes en conversieaantallen te verhogen, toch? Eerlijk gezegd zijn wij niet echt fan van Black Friday. Vanwege die strijd om de laagste prijs kent de dag onder de ondernemers weinig winnaars. De push om meer en meer te consumeren oefent bovendien ook nog eens druk uit op onze maatschappij en de natuur. Tijd om iets anders te doen dus, iets dat beter past bij onze waarde “zorgen voor een groene en duurzame wereld”. We introduceren: Give Back Friday!

Give Back Friday is ons tegengeluid op Black Friday en draait om het belonen en ondersteunen van bedrijven en organisaties die zich inzetten voor een duurzamere toekomst. Wat houdt dit in? Wij stellen onze marketingkennis (t.w.v. €2500,-) gratis ter beschikking aan een organisatie die zich inzet voor de maatschappij of voor een groene wereld.

De stembussen zijn gesloten! Op 12 december maken we de laatste drie genomineerden bekend!

Hoe werkt Give Back Friday?

Pure Minds online marketing Icon

1. Nominatiefase – 1 november t/m 23 november (afgelopen)

Give Back Friday begint met een nominatiefase. Tijdens deze periode kan iedereen organisaties nomineren die uitblinken op het gebied van duurzaam ondernemen en bewust een positieve impact maken op hun omgeving.

Pure Minds online marketing Icon

2. Stemfase – 24 november t/m 8 december

Op 24 november zullen we een top 10 van de genomineerde organisaties bekendmaken. Vervolgens mag iedereen tot en met 8 december zijn of haar stem uitbrengen. De 3 organisaties met de meeste stemmen gaan door naar de uitreikingsfase.

Pure Minds online marketing Icon

3. Uitreikingsfase – 12 december t/m 22 december

Op 12 december maken we de 3 finalisten bekend. Vervolgens worden zij uitgebreid voorgesteld aan het publiek. Zo krijgt iedereen de kans om deze fantastische organisaties te leren kennen. Op 22 december maken we de definitieve winnaar bekend.

Even kennismaken

Pure Minds bestaat uit een team van gedreven online marketeers met hart voor de zaak van anderen. Gewapend met een passie voor groen en de nodige marketing know-how, geven wij hardwerkende wereldverbeteraars de aandacht die zij verdienen. Daar worden we allemaal beter van!

Wil je graag meer weten over ons? Je leert ons hier beter kennen.

Pure Minds samen naar resultaat

Meer weten?

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@pureminds.nl of bel naar +31 45 369 0530

Neem contact met ons op >

Waarom Pure Minds?

  • 10+ jaar online marketing ervaring
  • Streven naar online groei met grip op de kosten
  • Voor elk budget een winnende strategie
  • We voelen ons onderdeel van jouw organisatie
  • Realtime inzicht & controle over de performance
  • Datadriven beslissingen op alle niveaus