fbpx Skip to main content

E-mail Marketing

Waarom Pure Minds?

  • Open, eerlijk en professioneel
  • 95% tevreden tot uiterst tevreden opdrachtgevers
  • Klantrelatie gemiddeld 5,5 jaar
  • Gecertificeerde specialisten
  • Google Partner Agency

Direct en persoonlijk communiceren met je doelgroep

E-mail marketing is een vorm van direct mail waarmee je jouw boodschap naar een groep geïnteresseerden of klanten verstuurt.
Het is een ideaal kanaal om interessant nieuws over jouw bedrijf, aanbiedingen, deelname aan events of kennis te delen. E-mail wordt door 4 miljard mensen wereldwijd gebruikt en is zeker onder Millennials nog steeds een heel krachtig kanaal.

Wil je als B2C-, B2B-bedrijf of webshop direct en persoonlijk communiceren en je doelgroep verbonden houden dan is e-mail marketing daar heel geschikt voor.

See-Think-Do-Care
  • E-mail is snel en veelgebruikt.
  • E-mail heeft een hoge Return on Investment (ROI).
  • Jij bent en blijft de baas over jouw eigen data.

Onze aanpak

E-mail marketing uitbesteden of overstappen naar een ander bureau is het een hele zoektocht.

Of je nu zelf weinig of veel verstand hebt van e-mail marketing. Wij nemen je bij de hand en maken er samen een succes van. Met een duidelijke werkwijze en open communicatie weet jij precies waar je aan toe bent.

1. De roadmap uitstippelen

Samen met jou kijken we waarvoor je e-mail marketing precies wilt inzetten en hoe dit past in jouw volledige marketingmix. Welke doelgroepen je wilt bereiken en wat je doelstellingen met e-mail marketing zijn.

2. Adressen verzamelen en contactlijsten maken.

Geen mailing, zonder e-mailadressen. Daarom is het belangrijk om aan de slag te gaan met het verzamelen van e-mailadressen en contactgegevens te structureren in verschillende verzendlijsten. Maar let op, om iemand te mailen heb je vooraf wel toestemming nodig (opt-in).

3. E-mail template(s) maken.

Het is een no- brainer dat je een mooie mailing wilt versturen die matcht met je huisstijl en die aansluit bij het doel waarvoor je jouw mailing verzend. Deze templates kunnen wij voor je verzorgen. We letten er dan meteen op dat het template responsive is zodat de ontvanger jouw e-mail ook op alle apparaten kan openen.

4. Mailings maken en de resultaten meten.

Nu is het tijd om de mailings te maken en versturen. Wat ons betreft het allerleukste! De uitdaging is steeds opnieuw te zorgen dat jouw e-mail ook écht opvalt in de inbox van de ontvanger. Samen gaan we hiervoor aan de slag met interessante én relevante content. Vandaar ook de verschillende verzendlijsten. Je zult zien dat jouw e-mails meteen beter gelezen worden. De resultaten van elke mailing delen we uiteraard steeds met je.

Sparren over E-mail Marketing?

“Ben je overtuigd dat jouw bedrijf, organisatie of webshop eigenlijk meer met e-mail marketing zou moeten doen? Laten we dan eens sparren over jouw ideeën en kijken wat de beste aanpak is.”

Léon GoossensOnline Marketing Consultant bij Pure Minds

E-mail marketing specialisten

E-mail marketing uitbesteden?

Onze online marketeers helpen je graag om jouw bedrijf verder te laten groeien.

Meer weten?

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@pureminds.nl of bel naar +31 45 369 0530

Neem contact met ons op
Pure Minds samen naar resultaat