fbpx Skip to main content

Duurzaam groeien met slimme en begrijpbare E-Mail Marketing

E-Mail Marketing

E-mail marketing is een vorm van direct mail waarmee je jouw boodschap naar een groep geïnteresseerden of klanten verstuurt.
Het is een ideaal kanaal om interessant nieuws over jouw bedrijf, aanbiedingen, deelname aan events of kennis te delen. E-mail wordt door 4 miljard mensen wereldwijd gebruikt en is zeker onder millennials nog steeds een heel krachtig kanaal.

Wil je als B2C-, B2B-bedrijf of webshop direct en persoonlijk communiceren met je doelgroep en ze verbonden houden met een pakkende boodschap? Dan is e-mail marketing het perfecte middel voor jou!

Neem contact met ons op

Waarom Pure Minds jouw ideale E-Mail partner is?

 • 10+ jaar online marketing ervaring
 • Streven naar online groei met grip op de kosten
 • Voor elk budget een winnende SEA strategie
 • We voelen ons onderdeel van jouw organisatie
 • Realtime inzicht & controle over de performance
 • Datadriven beslissingen op alle niveaus

Jouw doelgroep activeren met pakkende e-mail marketing campagnes?

Of je nu zelf weinig of veel verstand hebt van e-mail marketing, of je weg binnen de wereld van e-mail automation wel kunt vinden: wij nemen je bij de hand en maken samen een succes van jouw e-mail strategie. Met een duidelijke werkwijze en open communicatie weet jij precies waar je aan toe bent.

Pure Minds online marketing Icon

E-mail marketing

Met e-mail marketing gebruik je e-mail om informatie te sturen naar een groep contacten die op een of meerdere verzendlijsten staan. In de meeste gevallen werkt het namelijk niet om één generieke e-mail naar je hele database te sturen. Je mail is dan slechts relevant voor een klein deel van de ontvangers.

Met een goede kennis op basis van data en klantprofielen, zorgt deze aanpak voor een hogere attentiewaarde. Waarom wil een (potentiële) klant door jouw bedrijf worden gemaild? Dat is de hoofdvraag waar een goede email strategie op wordt gebaseerd. Op basis van die strategie kun je helder en transparant communiceren, iemand helpen met nuttige informatie of de juiste producten aanbieden. Hoe beter een (potentiële) klant jouw service ervaart, hoe dichter je bent bij de gewenste conversie.

Pure Minds online marketing Icon

Marketing automation

Met marketing automation kun je op basis van een interactie, individuele personen via geautomatiseerde berichten benaderen. Veelal worden deze berichten via e-mail verstuurd.

Via een marketing automation tool bereik je op die manier nieuwe leads en bestaande klanten in alle fases van hun customer journey. Van acquisitie tot betrokkenheid. Via e-mailmarketing automation verzend je automatische berichten op het juiste moment naar het juiste publiek. Als je dit slim aanpakt, zal het jouw omzet een boost kunnen geven of zorgen voor meer gekwalificeerde leads.

Marketing automation is niet alleen geschikt voor B2B bedrijven. Ook voor webshops en B2C bedrijven is het uitermate geschikt om prospects naar lifetime customers te converteren.

Hebben we je enthousiast gemaakt? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie en kijken we samen hoe we e-mail marketing als onderdeel van jouw marketingmix kunnen inzetten. Geheel vrijblijvend uiteraard. Daag jij ons uit?

Neem contact met ons op

Deze bedrijven gingen je voor:

Neem contact met ons op

E-mail marketing specialisten

Wil jij jouw e-mail marketing uitbesteden en ben je op zoek naar een partner die in begrijpbare taal en met een duidelijk plan voor je aan de slag gaat? Neem dan contact op met onze e-mail specialisten. Zij helpen je graag om jouw bedrijf verder te laten groeien.

Maak kennis met ons team >
Pure Minds samen naar resultaat

Meer weten?

Ben jij benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Stuur een mail naar info@pureminds.nl of bel naar +31 45 369 0530

Neem contact met ons op >

Waarom Pure Minds?

 • 10+ jaar online marketing ervaring
 • Streven naar online groei met grip op de kosten
 • Voor elk budget een winnende SEA strategie
 • We voelen ons onderdeel van jouw organisatie
 • Realtime inzicht & controle over de performance
 • Datadriven beslissingen op alle niveaus